2.5 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăPoliticUn primar PNL îi ceartă pe parlamentarii ce se bat pe șefia...

Un primar PNL îi ceartă pe parlamentarii ce se bat pe șefia organizației județene

Îngrijorare și temeri la început de sezon rece. Primarii se tem că nu vor avea bani nici pentru a acoperi utilitățile, nici pentru salarii. Edilii liberali privesc cu supărare spre situația din organizația județeană, unde, în loc să se discute despre nevoile lor, se caută soluții doar pentru preluarea ciolanului. Unul dintre primar chiar a devenit vocal, la adresa acestora.

Alba neagra pe tema alegerilor și schimbărilor din PNL Gorj deja începe să îi deranjeze pe primarii partidului, care nu mai au cui să își spună problemele. Parlamentarii aleși să îi reprezinte și să facă lobby pentru atragerea de fonduri în județ, deputatul Dan Vîlceanu și senatorul Ion Iordache, nu mai au timp de văicărelile primarilor, fiind focusați să obțină funcția de președinte al PNL Gorj.

Primarul din Bumbești Pițic, Irina Cojocaru, le amintește situația în care se află toți primarii liberali. „Toți primarii se confruntă cu neajunsuri. Au trecut doi ani de la alegeri și noi nu am primit niciun sprijin. Nu avem niciun contract semnat cu ministerele. Nu știu ce lucruri sunt de tranșant în PNL Gorj, ce lucruri sunt mai importante decât să facem treabă pentru comunitățile care ne-au ales. E dureros ce se întâmplă, dar nevoile sunt altele”, a transmis edilul gorjean pentru presa locală.

Angajări la DGASPC Gorj

0
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a finalizat campania de recrutare și...

Încă o comună din Gorj rămâne fără primar după condamnarea definitivă a edilului

0
Primarul liberal al comunei Vladimir, Ion Ianăși, a fost condamnat la o pedeapsă de doi...

Se caută salvamontiști. Ce condiții trebuie îndeplinite de candidați

0
Serviciul Județean Salvamont Gorj funcționează cu 20 de salvamontiști, deși în schema de personal figurează...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!