Un primar PNL speră în refacerea listei pentru parlamentare

0
17

Un primar PNL speră ca şefii de la Centru să nu valideze lista cu candidaţii liberali de la Gorj. Edilul Constantin Bobaru de la Bumbeşti Jiu încă mai speră să fie pus pe un loc eligibil la parlamentare.

bobaruLiberalul Constantin Bobaru speră ca șefii PNL de la București să nu valideze lista cu propunerile pentru alegerile parlamentare, listă pe care șefii PNL Gorj au înaintat-o la București săptămâna trecută. Bobaru este nemulțumit că ocupa locul IV la Camera Deputaților pe lista respectivă, motiv pentru care a decis să nu mai candideze. La fel ca și consilierul local Marcel Romanescu, trecut și el pe un loc neeligibil, Constantin Bobaru așteaptă acum decizia finală de la centru și speră într-o modificare a listei. „Eu mi-am oferit disponibilitatea să candidez în condiţiile în care au posibilitatea să candidez pe un loc eligibil. Patru nu este loc eligibil şi, în consecinţă, am făcut ceea ce am anunţat înainte”, a spus primarul. În cazul în care conducerea centrală a PNL va valida lista în forma în care a fost trimisă, Constantin Bobaru își va menține decizia de a nu candida la alegerile parlamentare, însă și-a declarat public susținerea pentru colegii săi. „În condiţiile în care voi fi acceptat pe un loc eligibil, oferta rămâne valabilă. E posibil să se revină asupra listei”, a mai declarat optimist primarul de la Bumbeşti Jiu.
Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj deschide lista la Camera Deputaților, acesta fiind urmat de consilierul județean, Severus Militaru și de consilierul local Marcel Romanescu. De asemenea, Tudor Barbu, fost co-președinte al PNL Gorj și actual senator se situează pe primul loc la Senat, urmat de Dumitru Leuştean, primarul din Novaci, şi de consilierul local Rodica Ghimiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here