spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăPoliticUNPR, planuri pentru 2016

    UNPR, planuri pentru 2016

    La sfârşitul weekendului trecut, a avut loc, la Muzeul Judeţean Gorj, Reuniunea Preşedinţilor Organizaţiilor Teritoriale ale UNPR Gorj, Primarilor, Viceprimarilor, consilierilor locali ai UNPR Gorj, membrilor Birourilor politice Municipale Motru şi Târgu-Jiu şi Biroului Politic Permanent Judeţean Gorj.

    Principalele teme de discuţie au fost cele actuale din politica românească, iar Preşedintele UNPR Gorj, Gheorghe Cocină, a prezent Proiectul “1 milion de membrii de partid ai UNPR-ului la nivel naţional” şi în acest sens s-a stabilit ca în perioada următoare fiecare membru şi activist de partid să încerce să covingă cetăţenii să se înscrie în UNPR, iar fiecare să-şi mărească numărul de membri. Marius Vlaicu, Prim-Vicepreşedinte UNPR Gorj, a prezentat o situaţie a stadiului în care se găseşte fiecare organizaţie UNPR din judeţul Gorj, activităţile desfăşurate până în prezent şi s-a analizat fiecare organizaţie în parte. „S-a discutat şi cu fiecare preşedinte şi despre relaţia pe care oavem în fiecare localitate cu reprezentanţii Partidului Social Democrat, partid cu care suntem în Alianţă de Centru Stânga formată şi cu care suntem parteneri de guvernare. De asemenea, s-a trasat sarcina ca în următoarea perioadă în toate organizaţiile teritoriale ale UNPR Gorj să se desfăşoare alegeri şi să se consolideze organizaţiile cu noi membrii de partid, pregătindu-ne pentru alegerile din 2016”, a precizat Marius Vlaicu.

    La finalul reuniunii, prim-vicepreşedintele UNPR Gorj a mai declarat: „Noi, UNPR Gorj, îl susţinem în continuare pe premierul Victor Ponta. Prioritatea zero a UNPR este asigurarea stabilităţii politice şi sprijinirea actualei majorităţi în vederea îndeplinirii programului de guvernare şi a finalizării reformelor aflate în prezent pe agenda publică. UNPR este în acest moment al treilea partid ca forţă şi organizare din România. Avem aproape 10% pondere în Parlament, peste 350.000 de membri şi un obiectiv ambiţios de a deveni primul partid politic cu 1 milion de membri în 2016. În aceste condiţii, este normal ca alte partide să îşi îndrepte privirea înspre UNPR ca potenţial aliat, mai ales în condiţiile în care noi am fost de fiecare dată un partener onest care nu a contribuit la căderea niciunui guvern din care am făcut parte. Dincolo de calculele pe care şi le fac alte partide, UNPR a fost şi va rămâne un partener serios şi de încredere al premierului Victor Ponta şi al actualei majorităţi pentru asigurarea unei guvernări stabile şi eficiente care să răspundă aşteptărilor cetăţenilor. Partidul nostru va continua să contribuie cu toată energia şi forţa sa politică la realizarea proiectelor guvernului condus de Victor Ponta, ale căror rezultate benefice pentru economie şi populaţie nu pot fi contestate.

    În acest moment colaborarea dintre UNPR şi PSD funcţionează în parametri optimi, ea fiind bazată pe afinitatea ideologică dintre cele două partide şi pe dorinţa ambelor formaţiuni de a susţine o guvernare stabilă. Din aceste motive, UNPR nu va contribui niciodata la căderea unui guvern din care face parte, care a obţinut rezultate economice notabile, ce au condus la creşterea nivelului de trai al românilor. UNPR susţine total un guvern condus de Victor Ponta în calitate de premier şi preşedinte al PSD. 2015 este un an fără alegeri, iar România are nevoie mai mult ca oricând de stabilitate politică, de o colaborare instituţională eficientă între Preşedinte, Guvern şi Parlament, în acord cu aşteptările românilor. UNPR va contribui activ la asigurarea unei bune guvernări”.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: