Acasa / Politic / USR Târgu Jiu: “Autoritățile locale din Târgu Jiu nu reușesc să țină pasul cu dezvoltarea administrativă pe care o reușesc alte localități!”

USR Târgu Jiu: “Autoritățile locale din Târgu Jiu nu reușesc să țină pasul cu dezvoltarea administrativă pe care o reușesc alte localități!”

Organizația municipală a USR Târgu Jiu solicită municipalității să urgențeze organizarea procedurilor de licitatie pentru inchirierea spatiilor Stadionului Municipal Targu Jiu. Liderii locali ai Uniunii Salvați România susțin că prin amânarea acestui demers primarul Marcel Romanescu nu face altceva decât să piardă sume prețioase pentru bugetul local.

Municipalitatea târgujiană se chinuie de mai multe luni să orgnizaze un proiect de hotărâre care să prevadă modul de funcționare și închiriere a spaților din incinta noii arene din Târgu Jiu. Amânarea de la lună la lună este criticată de organizația USR de la Gorj.“Membrii Filialei USR Targu Jiu, ca urmare a nemultumirilor primite din partea cetatenilor municipiului Targu Jiu, solicita urgentarea organizarii procedurilor de licitatie pentru inchirierea spatiilor Stadionului Municipal Targu Jiu, inaugurat in urma cu mai mult de 3 luni, de catre Directia Publica de Patrimoniu din cadrul Primariei Municipiului Targu Jiu. Acest lucru este necesar pentru evitarea cresterii pierderilor financiare la bugetul orasului, resurse care pot ajuta la dezvoltarea urbana a localitatii noastre”, au transmis printr-un comunicat de presă filiala USR Târgu Jiu.

Voi face….

Primarul Marcel Romanescu a declarat că proiectul se va afla pe masa consilierilor locali în ședința viitoare. “Voi face în ședința următoare un proiect. Mai sunt unele clarificări pe care a trebuit să le facem. Și la subsolul stadionului și la hotel sunt mici probleme care trebuie remediate în perioada imediat următoare. Am contractat deja CNI și firma care a realizat lucrarea să vină să remedieze lucrurile. Sunt componente pe care trebuie să le achiziționăm pentru a putea folosi parcarea cu parcometre.  În privința societăților, sunt foarte multe discuții, solicitările vor veni abia după ce dăm anunțul de scoatere la licitație a spațiilor”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu.

Neputință sau neștiință?

Nemulțumiri sunt și în ceea ce privește gestionarea problemelor vis a vis de parcările publice.“De asemenea este imperios necesara implementarea urgenta a unui sistem integrat de gestionare a parcarilor publice cu plata prin sistem electronic care poate aduce fonduri suplimentare atat de necesare pentru municipiul nostru. Atragem atentia ca astfel de sisteme au fost implementate in majoritatea oraselor din tara si nu este singurul exemplu in care autoritatile locale din Targu Jiu nu reusesc sa tina pasul cu dezvoltarea administrativa pe care o reusesc alte localitati”, a mai transmis USR Gorj – Filiala Targu Jiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*