Acasa / Politic / Văcaru către Weber : „ Înțelege limba română ca doamna Viorica Dăncilă”

Văcaru către Weber : „ Înțelege limba română ca doamna Viorica Dăncilă”

Scandalul dintre deputații gorjeni ia amploare. Alin Văcaru îl compară pe Mihai Weber cu premierul Dăncilă. Totul după discuțiile în contradictoriu pe tema viitoarei conduceri a PSD Gorj.

Deputatul Alin Văcaru nu înțelege nemulțumirile și mustrările președintelui pesedist în condițiile în care acesta nu i-a adus nicio jignire. Liderul Pro România crede că Mihai Weber calcă pe urmele premierului care a demonstrrat nu stă prea bine la capitolul „limba română”. „E tipic PSD-ului de acum! Domnul Mihai Weber probabil înțelege limba română ca doamna Viorica Dăncilă. Eu nu știu cu ce l-am deranjat pe dumnealui când am spus că domnul Cosmin Popescu este mult mai agreat și iubit ca dumnealui E un lucru evident! Mi-a reproșat că m-a ajutat Victor Ponta, am recunoscut-o cum dumnealui nu a recunoscut-o.Mi-a reproșat că datorită PSD am ocupat funcții. Toți oamenii care au ocupat, ocupă și vor ocupa funcții politice sunt datorită partidului. Dar la PSD văd nu ai voie să mai vorbești, sau, pot să vorbească decât cei care sunt obedienți lui Liviu Dragnea sau doar ce le spune Liviu Dragnea”, a declarat secretarul general PRO România, Alin Văcaru.

Lansare cu fast- planuri de viitor

Între timp liderii noului partid politic se pregătesc să lanseze, oficial, Pro România. Evenimentul va avea loc în capitală unde sunt așteptați membrii din toate județele țării. „La începutul săptămânii viitoare, la București va avea loc lansarea partidului. Vom avea participanți din toate județele țării, câte patru din fiecare județ plus oameni de afaceri din București care vor lua parte la acest eveniment politic. Sunt foarte mulți colegi care vor veni alături de noi, inclusiv din Gorj. Probabil în perioada următoare vor veni în fiecare săptămâna unu sau doi deputați alături de noi. Deja suntem 10 deputați și vom face demersurile pentru a avea grup parlamentar. Cu siguranță, domnul Dragnea ne va respinge cererea dar vom ataca la Curtea Consituțională pentru ca în sesiunea a doua din septembrie să avem grup parlamentar Pro România. La Gorj încă nu am început să recrutăm oameni ci au venit ei, singuri, la noi. Cu siguranță în 2020 vor fi multe persoane alături de Victor Ponta”, a mai declarat deputatul de Gorj.

Un comentariu

  1. weber e terminat. Vine ponta si vacaru. Va trece la pro Romania sa invete limba Romana

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*