10.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 13, 2021
AcasăPoliticVăcaru, funcție importantă în Pro România

Văcaru, funcție importantă în Pro România

Președintele Pro România Gorj, Alin Văcaru, a fost numit secretar general interimar al partidului. Decizia a fost luată în cadrul Biroului Executiv (BEx) al PRO România care s-a reunit astăzi pentru a discuta rezultatele alegerilor parlamentare din decembrie,

Biroul Executiv (BEx) al PRO România s-a reunit marți, 19 ianuarie a.c., pentru a discuta rezultatele alegerilor parlamentare din decembrie, strategia politică pentru perioada următoare și schimbări structural-organizatorice de partid.„Conducerea partidului a analizat și discutat în toată această perioadă rezultatele alegerilor parlamentare. Decizia unanimă a fost să rămânem consecvenți în a fi de partea cetățenilor, urmând să comunicăm în perioada următoare proiectele concrete la care lucrăm în acest sens. Tot astăzi s-a stabilit că Alin Văcaru, actual Secretar General Adjunct, va ocupa funcția de Secretar General interimar până la următorul Congres”, a declarat Victor Ponta, președintele PRO România.

Totodată, BEx PRO România a decis înființarea mai multor grupuri de lucru și numirea unor responsabili pentru acestea, respectiv:

Grup de Negociere privind alianțele locale – Marian Neacșu

Grup de inițiativă privind Grupul Aleșilor Locali – Felix Rache

Grup de dezbateri ideologice – Corina Crețu

Grup de analiză privind situația fuziunii cu ALDE – Adrian Țuțuianu

Grup de planificare strategică – Silviu Predoiu

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -