Văcaru încinge spiritele în PSD Gorj! Aspiră la funcția lui Florin Cârciumaru!

1
9

Alin VacaruFostul prefect Alin Văcaru plasează PSD Gorj pe un butoi de pulbere. Acesta nu exclude varianta de a candida pentru postul de președinte în organizația județeană, deși la conducere se află Florin Câriumaru, care nu a avut niciodată contracandidat până acum. Văcaru spune că are nevoie doar de susținerea colegilor din partid pentru a face acest pas. În replică, Florin Cârciumaru tratează cu indiferență atitudinea lui Văcaru și spune că are experiență suficientă în luptele politice. Acesta nu se teme de concurență și, mai mult, nici nu a decis exact dacă mai candidează sau îl lasă pe Mihai Weber în locul său.

Văcaru se arată interesat să intre în luptă cu Florin Cârciumaru, însă numai dacă va avea susținerea celorlalți social democrați. „Cu orice coleg voi face echipă, important este să fim uniți și am dat dovadă că suntem (…) Sunt foarte multe persoane care ar putea să ocupe funcții de conducere, chiar și pe cea de președinte, important este să facem echipă ca și până acum, dacă suntem uniți vom fi puternici, dacă apar animozități, atunci și echipa PSD Gorj va fi slăbită și eu nu-mi doresc asta. Ca să ocupi o funcție de președinte trebuie să ai susținerea colegilor, ei vor decide cine vor să îi reprezinte din toamnă încolo”, a precizat Alin Văcaru, vicepreședinte PSD Gorj.

Florin Cârciumaru crede că este prea devreme să discute acest subiect și că nu îi este teamă de concurență, chiar dacă până acum nu a avut contracandidat. Fostul primar al muncipiului Târgu Jiu nu a confirmat dacă va candida pentru un nou mandat sau dacă îi cedează locul lui Mihai Weber. Cel din urmă crede că astfel de dicuții privind alegerile din toamnă sunt simple detalii și că nu este cazul de orgolii și războaie interne. „Sunt președintele executiv, nu mi-am dorit niciodată funcția de președinte, acum îmi doresc ca echipa aceasta care a obținut rezultate deosebite, a performat în ultima perioadă, să fie cotată, atunci când vor fi alegeri, în toamnă, ca una dintre cele mai unite și performante echipe pe care Gorjul a avut-o. Despre ce va fi, sigur, competiția este deschisă, orice doritor se poate înscrie dacă își dorește o anumită funcție pentru că suntem și vom rămâne un partid democratic deschis tuturor”, a declarat Mihai Weber.

În urmă cu aproximativ o lună, Alin Văcaru a fost desemnat să ocupe funcția de vicepreședinte PSD Gorj, locul fiind liber după ce Ion Ciocea a părăsit „barca” social democraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here