21.6 C
Târgu Jiu
marți, mai 24, 2022
AcasăHeadlinesVâlceanu, neinteresat cu cine luptă la parlamentare

Vâlceanu, neinteresat cu cine luptă la parlamentare

Deşi campania electorală pentru alegerile parlamentare se apropie, democrat –liberalul Dan Vâlceanu nu este interesat care va fi numele contracandidatului său pe Colegiul 2. Deputatul Dan Ilie Morega crede, însă, că PSD va trebui să găsească un candidat pe măsura lui Vâlceanu.

Mai mulţi social-democraţi şi-au anunţat intenţia că vor să reprezinte PSD la alegerile parlamentare pe Colegiul 2. Deputatul Mugurel Surupăceanu, primarul de la Bustuchin, Ion Ciocea şi consilierul local Mihai Weber şi-au depus scrisorile de intenţie în acest sens, Andrei Maioreanu şi Bebe Viorel Ionică fiind alţi doi pesedişti care vor să candideze. Unul dintre aceştia îl va avea contracandidat pe Colegiul 2 pe democrat-liberalul Dan Vâlceanu. Amânarea desemnării candidatului PSD pe acest colegiu nu îl afectează pe Vâlceanu. Acesta spune că strategia sa pentru parlamentare nu a făcut-o în funcţie de contracandidat, ci este bazată pe alte analize. „Mi se pare irelevant care dintre cei trei va fi candidat. Pentru mine e acelaşi lucru pentru că eu nu îmi pregătesc campania în funcţie de contracandidat. Nu uitaţi că eu am fost primul candidat anunţat de la toate partidele”, a mai spus Vâlceanu.

Surupăceanu, atacat

În cazul în care USL îl va lăsa pe Mugurel Surupăceanu să candideze din nou pe Colegiul 2, pedelistul Dan Vâlceanu afirmă că liderii uniunii vor fi obligaţi să le dea explicaţii primarilor, nemulţumiţi de activitatea actualului deputat. „USL în ansamblu va trebui să dea o explicaţie pentru activitatea parlamentarului lor. Atâta vreme cât primarii se plâng şi ceilalţi din partid n-au făcut nimic, oamenii se vor aştepta în continuare şi celălalt candidat, dacă nu va mai fi Surupăceanu, să facă acelaşi lucru”, a declarat Dan Vâlceanu despre actualul deputat de pe Colegiul 2. Vâlceanu îl va avea în campanie alături atât pe Puiu Diaconescu, cât şi pe Gheorghe Mitescu, fost candidat la PDL pe acelaşi colegiu în 2008.

Candidat pe măsura lui Vâlceanu

Instabilitatea din PSD privind desemnarea candidatului pe Colegiul 2 va afecta USL, crede deputatul independent Dan Ilie Morega, care crede că Vâlceanu este un candidat demn de luat în seamă.
„PSD trebuie să stabilească un candidat pe măsura lui Dan Vâlceanu. Preşedintele PSD Gorj trebui să analizeze bine situaţia fiecăruia dintre cei care vor să candideze şi să-l aleagă pe cel mai bun”, comentează deputatul Dan Ilie Morega despre lupta care se dă între pesedişti pentru stabilirea candidatului la parlamentare pe Colegiul 2. „Acum, în PSD Gorj se dă o luptă surdă între posibilii candiaţi. Acest lucru va afecta USL”, a mai spus Morega care a anunţat, în urmă cu o săptămână, că nu va mai candida la alegerile generale.

Ce a spus Dan Vâlceanu despre proveniența banilor cu care a cumpărat două case și un teren la vârsta de 22 de ani

1
Ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, a susținut, ieri,  în prima conferință de presă în noua funcție...

Ce a spus Dan Vâlceanu despre dosarul penal în care a fost cercetat

1
Dan Vâlceanu a vorbit în prima sa conferință de presă despre dosarul penal de evaziune...

Dan Vâlceanu, propus pentru funcția de ministru de Finanțe

0
Deputatul Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, este propus de prim ministrul Florin Cîțu pentru funcția...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!