10.3 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 20, 2021
AcasăPoliticVâlceanu: Şefa de la Poştă, prigonită de USL

Vâlceanu: Şefa de la Poştă, prigonită de USL

Liderul PD-L Gorj, Dan Vâlceanu îi acuză pe liderii USL Gorj, Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu că au început prigoana şefei Oficiului Poştal Judeţean, Ana Purcăreanu, preşedintă a femeilor din PD-L Gorj. De asemenea, Vâlceanu scoate în evidenţă lipsa de implicare a autorităţilor judeţene în privinţa numărului redus de factori poştali la nivelul satelor şi comunelor.

Liderul democrat-liberalilor gorjeni, Dan Vâlceanu, sare în apărarea şefei Oficiului Poştal Gorj, Ana Purcăreanu şi consideră că pedelista este prigonită de politicienii care conduc judeţul. Vâlceanu spune că, în loc să se intereseze de situaţia poştaşilor şi de lipsurile acestora, liderii USL de la Gorj sunt preocupaţi mai degrabă de înlocuirea Anei Purcăreanu din funcţia de director al Poştei Gorj. Aceasta ocupă funcţia de preşedintă a femeilor din PD-L Gorj, fiind sora Mariei Moţa, fosta şefă a acestei organizaţii judeţene. „Suntem şi noi interesaţi să ştim câţi oameni vor fi disponibilizaţi în Gorj de la Poştă, serviciile poştale care vor fi închise. Vrem să ştim dacă există cea mai mică preocupare din partea conducerii judeţului şi a Primăriei Târgu-Jiu despre aceste aspecte. Cred că sunt preocupaţi de prigoana asupra celor care au condus Poşta Română şi împotriva celor care au câştigat în instanţă procesele şi au revenit pe post, mă refer la doamna Purcăreanu. Se pare că asta e preocuparea principală a dânşilor, cum s-o facă să plece singură, să o tracaseze şi mai tare în loc să se preocupe de adevăratele probleme”, a explicat Vâlceanu.

Poştaşi prea puţini

Pedelistul şef trage un semnal de alarmă autorităţilor aflate la guvernare şi anunţă că în mai multe localităţi din Gorj nu există factori poştali, iar cetăţenii, în special pensionarii, vor avea de suferit. „Există probleme majore la Oficiul Poştal Gorj. La Runcu, la Bâlta şi la Valea Mare nu există factori poştali de opt luni. De asemenea, la Godineşti şi la Bolboşi nu există factori poştali, iar corespondenţa, pensiile şi facturile, citaţiile ajung cu întârziere chiar şi de trei săptămâni. Oamenii au făcut reclamaţie la Poştă pentru aceste lucruri, dar nu s-a rezolvat nimic. Există nişte probleme care nu au fost în perioada în care noi eram la guvernare”, a mai spus Dan Vâlceanu, preşedintele PD-L Gorj.

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -