6.8 C
Târgu Jiu
joi, februarie 25, 2021
Acasă Headlines Nu o vede ca pe o rivală la funcţia deţinută!

Nu o vede ca pe o rivală la funcţia deţinută!

- Advertisement -

Primarul Municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, nu crede că subalterna sa de la municipiu, viceprimarul Iulia Vână, ar fi interesată de ocuparea funcţiei de primar, pe viitor! Acesta îi transmite, în acelaşi timp, colegului de partid, Ciprian Florescu, că problemele personale nu trebuie duse până la nivelul partidului.

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a susţinut ieri în faţa jurnaliştilor că nu există probleme în cadrul organizaţiei social-democrate, dar şi că tot ceea ce a existat s-a spus în spaţiul public. Întrebat pe marginea declaraţiilor făcute de vicepreşedintele Ciprian Florescu, cu privire la existenţa unor persoane în partid interesate să facă rău organizaţiei, Cârciumaru a transmis faptul că problemele personale nu trebuie duse către partid. „PSD are aceeaşi unitate, iar noi am avut o opinie pe care am spus-o şi în cadrul Biroului Permanent, dar şi în spaţiul public. Nu trebuie să ducem problemele personale la nivelul organizaţiei PSD. Este o problemă pe care doar dumnealui o poate comenta”, a declarat preşedintele PSD Gorj.

Cârciumaru: „Nu este adevărat!”

În plus, Cârciumaru nu a dat deloc crezare informatiilor apărute în mass –media locală şi care o indică pe Iulia Vână ca fiind interesată de funcţia ocupată de edil, cea de primar al Municipiului Târgu-Jiu. „Nu este adevărat că doamnă Vână şi-ar propune să candideze pentru funcţia de primar”, a declarat Cârciumaru. Acesta a mai spus că îşi doreşte să fie sănătos pentru a putea duce acest mandat la bun sfârşit până în 2016, iar dacă se va hotărî să nu mai candideze pentru un nou mandat la Primăria Târgu-Jiu, organizaţia PSD Gorj va desemna un candidat competitiv. „În 2016, mă voi hotărî dacă voi mai candida pentru un nou mandat la Primărie sau nu! Dacă nu voi mai candida, în cadrul partidului se va face o analiză pentru găsirea unui candidat competitiv, fiind multe calitaţi de care trebuie să ţinem cont”, a mai precizat primarul din Târgu-Jiu.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente