Acasa / Headlines / Vezi câți bani poți câștiga de la casele de pariuri, dacă pariezi pe unul dintre candidați

Vezi câți bani poți câștiga de la casele de pariuri, dacă pariezi pe unul dintre candidați

Klaus Iohannis este marele favorit la casele de pariuri pentru turul doi al alegerilor prezidențiale de duminică, în timp ce Viorica Dăncilă nu este creditată, practic, cu nicio șansă, arată Hotnews. Iohannis are o cotă de numai 1,06, în timp ce Dăncilă are una de 8,00.

Adică, dacă cineva pariază 100 de lei pentru realegerea lui Klaus Iohannis va primi înapoi 106, adică ar avea un câștig de numai 6 lei. În schimb, cine ar miza 100 de lei pe Viorica Dăncilă ar încasa 800 de lei, ceea ce înseamnă un câștig consistent, de 700 de lei.

Cotele candidaților Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la alegerile de pe 24 noiembrie Candidatul PNL este favorit nu numai să câștige, ci și să o facă la o distanță foarte mare de candidata PSD. Astfel, Iohannis are o cotă de doar 1,35 că va câștiga cu minim 60,5% din voturi. Cât despre mobilizarea electoratului, bookmakerii au cea mai redusă cotă, de 1,75, la o prezență la vot de peste 50,5%.

Candidata PSD stă chiar mai slab decât acum două săptămâni, ceea ce înseamnă că specialiștii în pariuri nu au fost deloc impresionați de campania electorală a acesteia.

Cotele lui Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au evoluat în defavoarea candidatei PSD începând cu 11 noiembrie, când se știa deja că cei doi se vor confrunta în turul doi al alegerilor prezidențiale. Atunci, Iohannis avea o cotă mai mare, de 1,07, în timp ce Dăncilă era creditată cu șanse mai mari, de 7,50.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*