Acasa / Headlines / Vezi în ce condiții poate candida Romanescu din partea PSD!

Vezi în ce condiții poate candida Romanescu din partea PSD!

Liberalul Marcel Romanescu ar putea trece la PSD, dacă social-democrații incluși în sondaj nu au rezultate bune. Mihai Weber susține că dacă venirea lui Romanescu în familia PSD reprezintă bunăstarea cetățenilor atunci nu exclude această variantă.

Liderul PSD Gorj vorbește despre o posibilă venire a lui Marcel Romanescu la PSD. Mihai Weber  susține că acest lucru s-ar întâmpla doar dacă pepiniera PSD nu ar avea lipici la alegători. „Sunt convins că a avut discuții cu alte formațiuni. Poate și la PSD au fost anumite tatonări dar cu mine nu s-a discutat în mod aplicat problema domnului Romanescu. Nu pot să am discuții pe tema respectivă până nu am anumite date, s-ar face speculații. Nu dau la o parte niciun fel de alternativă de a veni. Dacă nu găsim o resursă potrivită în PSD pentru a recâștigă primărie, sigur că, așa cum am pus și alte persoane din afara partidului în sondaj, luăm în calcul orice variantă pentru binele cetățenilor din Târgu Jiu”, a declarat președintele PSD Gorj Mihai Weber.

5 comentarii

  1. Prosti sunt cei care inca il mai baga in seama pe acest incompetent care a blocat definitiv orice investitie importanta in Targu- Jiu: Unde sunt mijloacele moderne de transport public promise si mopdernizarea iluminatului stradal?Dar parcarie sub si supraterane, , modernizarea Caii Eroilor, centurile de ocolire ale orasului, reabilitarea Casei de Cultura, reabilitarea pasarelei peste calea ferata, anveloparea blocurilor, bazinul de inot, Centrul cultural multifunctional, pasajele subterane din zona marilor intersectii de trecere ale orasului, amenajarea peisagistica, uscandu-se in mare parte si flora si arboricola existenta, etc, etc.In schimb in parcul central te caca ciorile, iar mizeria pe lacul de acumulare si din multe alte zone ale orasului este la ea acasa.Gura mare si spurcata, aroganta si jignirile colportate in toate directiile, sunt atuurile acestui personaj, uitand ca cine sapa groapa politica a altuia(ora) cade el sigur in ea!!!

    • Domnule Gerula, sunt curios cate dintre aceste cerinte de care avem nevoie cu totii (mijloace de transport in comun, modernizarea caii eroilor, centura orasului, casa de cultura, reabilitarea pasarelei, bazin de inot,etc…) au fost duse la bun sfarsit de fostul primar Carciumaru, in 4 mandate (16 ANI) si este facut raspunzator actualul primar de toate aceste lucruri…troleibuzele sunt vechi nu de acum, de mult, nu au fost schimbate, centrul orasului este “carpit” si vopsit anual, trebuia ca actualul primar sa rezolve toate aceste probleme in 3 ani , iar fost primar nu a reusit in 16 ANI…

  2. Pe din Meteor

    Haolio, praleo. Nu mai puneti poza lu omu asta urat, manca-ti-as, ca ne sperie fomeile la satra si ne lapada puradeii.

  3. Domnule trpadus, alias Romanescu, vezi dumneata ca multe dintre proiecte erau deja materializate prin demararea llucrarilor, dar sistate dupa venirea pe tron a majordomului (vezi centura de ocolire si anveloparea blocurilor din zona centrala), altele, la care faceam referire, sunt proiecte depuse si care urmau sa intre in faza de finantare si licitare de pe vremea batranului Carciumaru( Calea Eroilor, modernizarea transportului in comun si iluminatul stradal, pasaje pietonale bazinul de inot, etc.), proiecte care dupa venirea lui Romanescu sunt tot la stadiul de promisiuni, colportate si astazi, dar de fapt de ani de zile pe la rtv-locale ca niste veritabile minciuni de catre dir. Ionescu si Chiriac, cei doi slujindu-i slugarnic, inainte pe Carciumaru, iar acum pe Romanescu, urmarile la realizari fiind zero.Cat despre Casa de Cultura, la care Romanescu, dupa preluarea de catre primarie, si-a facut un moment de glorie pastorala, iata ca acest
    lacas se gaseste intr-un stadiu avansat de degradare, desi cu mijloace financiare locale si putina bunavointa se putea reabilita macar partial (vezi acoperisul, samd), aflandu-ne in continuare in situatia jenanta de a nu avea (resedinta de judet?!) o sala de spectacole propice unor manifestari culturale de rang nationa si international.Si exemplele pot continua , domnule, dar ramane cum am stabilit cu celelalte hide urbanistice mentionate de mine in primul comentariu, ca pana la urma nu ne putem bucura pe astfel de temperaturi f. ridicate nici de artezienile orasului, care din lipsa de apa la tasnitori refuza cu incapatanare sa ne racoreasca….

  4. Cer scuze cititorilor pentru unele omisiuni sau adaugiri de litere alfabetice, dand si eu vina pe aceste zile toride de vara.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*