Acasa / Headlines / Vezi în ce condiții susțin liderii de dreapta același candidat la Consiliul Județean!

Vezi în ce condiții susțin liderii de dreapta același candidat la Consiliul Județean!

 

 

Liderii formațiunilor politice de dreapta răspund provocării lansate de liberalul Dan Vîlceanu. În timp ce popularii gorjeni văd cu ochi buni propunerea de a avea un candidat comun, liderul USR susține că nu-și doresc o asociere cu cei care au contribuit la distrugerea județului.

Liderul PMP, Nicolae Davițoiu consideră, la fel ca Vîlceanu că aceasta este o alternativă pentru a elimina PSD din fruntea județului. Popularul așteaptă să vadă o nominalizare clară. „Să vedem care este propunerea. Normal că e o idee bună să se creeze un pol anti-PSD.  Eu sunt convins că scorul pe care îl vor lua cele trei formațiuni de dreapta, dacă se vor înțelege, este unul care se le va permite să facă o majoritatea în Consiliul Județean”, a declarat liderul PMP Nicolae Davițoiu.

Susținere pentru USR

Nu la fel de deschis este liderul URS Gorj. Radu Miruță recunoaște că organizația nu și-a stabilit încă un candidat pentru șefia Consiliului Județean, însă, nici nu poate accepta cu ușurință candidatul altei formațiuni politice.  „În funcție de persoană despre care este vorba. Noi nu suntem închiși 100% dar suntem foarte precauți cu astfel de asocieri. Noi am făcut politică de trei ani de zile și credem că persoana care va fi desemnată de USR Gorj pentru președinția Consiliului Județean Gorj  vine dintr-o cu totul altă zonă decât ceea ce s-a întâmplat până acum în politica județului Gorj. Una dintre variante către care suntem deschiși este să se coaguleze o astfel de susținere pentru candidatul USR. Însă, noi ne-am implicat în politică în special împotriva ceea ce s-a întâmplat până acum, pentru că ceea ce s-a întâmplat până acum în mare parte în Gorj a fost sub coordonarea  PSD ,însă, au fost și perioade coordonate de PNL care nu au fost cele mai roz, și, atunci, suntem circumspecți că s-ar putea schimba lucrurile acum. Uita-ti-vă la numirile făcute de PNL în Gorj de când sunt la guvernare, la radiografia județului de când PSD și PNL au coordonat destinele acestui județ. Nouă ne este greu să susținem astfel de persoane. Noi, USR, abia după 22 martie vor deschide subiectul pe această temă, după Conferința Județeană”,  declarat liderul USR Gorj Radu Miruță.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*