Victor Ponta ar putea să candideze pentru Consiliul Județean Gorj

0
67

Președintele Pro România, deputatul Victor Ponta, ar putea candida pe lista pentru Consiliul Județean Gorj

Ion Ișfan, reprezentant al Pro România Gorj, a precizat  se poată discuții cu privire la această candidatură: „S-ar putea ca Victor Ponta să fie unul dintre cei care vor candida pe listă la Consiliul Județean la Gorj. Toți parlamentarii Pro România vor fi candidați pe liste la alegerile locale. O candidatură al lui Victor Ponta din partea organizației de la Gorj ar putea să însemne un lucru fantastic, pentru că eu discut mult cu gorjenii și Victor Ponta este foarte bine văzut în județul Gorj și nu numai. Pentru organizația noastră ar putea fi un ajutor foarte mare. Domnul deputat Alin Văcaru spunea că va încerca să-l convingă. Eu m-aș bucura să fiu pe aceeași listă cu dumnealui. Va aduce multe voturi. Cred că s-ar dubla numărul de voturi. Ultimele sondaje ne clasează la 7-8%, dar cred că suntem cu mult peste“.

Fostul inspector general școlar a precizat că se așteaptă un răspuns și din partea primarului localității Bustuchin, Ion Ciocea: „Are și alte oferte, pentru că domnul Ciocea este unu om foarte bine văzut“

Moșoiu va candida la Primăria Drăguțești din partea Pro România

Vasile Moșoiu a fost ales președintele organizației de la Drăguțești a PRO România și va candida la funcția de primar al localității. „Va fi și candidatul Pro România la Primăria comunei Drăguțești“, a precizat Ion Ișfan, din cadrul organizației Pro România Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here