9.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, februarie 27, 2021
Acasă Headlines VIDEO Nelu Pavel a depus jurământul de consilier. A susținut un discurs...

VIDEO Nelu Pavel a depus jurământul de consilier. A susținut un discurs plin de greșeli și abia a putut să citească „Jurământul”!

- Advertisement -

nelu pavel fotoNelu Pavel, președintele Partidei Romilor, a depus jurământul de consilierul județean, în cadrul ședinței care s-a desfășurat în ultima zi a lunii martie. Acesta i-a luat locul lui Andrei Maioreanu, care a renunțat la postul de consilier județean după ce a fost numit în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei. Nelu Pavel este la cel de-al treilea mandat de consilier județean pe lista PSD, el fiind unul dintre liderii comunității rome din Târgu-Jiu.

A promovat bacalaureatul la 42 de ani

Nelu Pavel a venit la pupitrul Consiliului Județean și a încercat să susțină un discurs, plin cu greșeli de exprimare: „Sunt două lucruri importante: Constituția, nu știu cât este corectă, și pentru mine Biblia care este cel mai important lucru. Chiar dacă sunt pocăit, glumesc ca să schimb un pic spiritele, îmi asum și declar cu responsabilitate și credință în fața Dumnezul. Pentru că am posibilitatea să continui ce am început în cele două mandate. Mulțumesc consilierilor consilier care sunt de la diferite partide”.

Mai mult decât atât, Nelu Pavel a avut dificultăți să citească „Jurământul“, poticnindu-se în mai multe rânduri. Noul consilier județean a picat de mai multe ori examenul de bacalaureat. Acesta a reușit să obțină notă de trecere în anul 2010, iar în anul 2014 a absolvit chiar și facultatea.

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente