Video: Politicienii au dat iama în tocanul de pe Transalpina

0
2330

Liberalii Ion Iordache și Iulian Popescu au fost prezenți la redeschiderea Stânei Stefanu. După ce s-au chefuit, au umplut rețelele de socializare cu imagini de la petrecerea din vârf de munte.

 

Stâna Ștefanu, de pe Transalpina, și-a reluat activitatea în ziua de Rusalii. Evenimentul a fost marcat cu mult fast, băcița Mărioara având oaspeți de seamă. Pe lista de invitați s-au strecurat și politicieni de-ai Gorjului care s-au lăsat filmați în timp ce jucau în horă. Senatorul Ion Iordache și consilierul de stat în Guvernul Cîțu, Iulian Popescu au jucat pe muzica lui Robert Târnăveanu.

„Am sărbătorit redeschiderea Stânei Ștefanu împreună cu sute de turiști. Marioara Babu este un model de antreprenor care, prin sacrificii și muncă, reușește să o ia mereu de la capăt în ciuda oricăror obstacole. Împreună cu Iulian Popescu am vizitat noua stână (cea veche a ars acum câteva luni), am admirat exponatele tradiționale, am jucat o horă și am gustat celebrul tocan al băciței. Turiștii au toate motivele să viziteze Transalpina, să mănânce la Stâna Ştefanu și să se bucure de peisajele de la Rânca. Gorjul are ce arăta! Felicitări familiei Babu!” s-a lăudat, pe pagina de socializare, Ion Iordache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here