Vîlceanu a călcat din nou pe bec! Sindicatele din CEO: „De ce PNL nu dorește ca energia pe bază de cărbune să-și continue activitatea?”

0
20

Sindicaliștii din CEO îl pun la zid pe liderul PNL, după ce acesta nu a votat legea Codului Silvic. „Domnul deputat PNL de Gorj, se pare ca mai mult stă prin platourile televiziunilor centrale, decât sa ajute cetățenii județului care l-au trimis in Parlamentul României”, este concluzia la care au ajuns liderii de sindicat din cadrul companiei.

Mesajul dur a fost transmis pe o rețea de socializare unde liderul PNL este urecheat de sindicaliști. „ Ne minunam ca sindicaliști, cum de domnul deputat de Gorj , Dan Vîlceanu, NU a reușit sa convingă NICI măcar UN deputat PNL sa voteze legea codului silvic, care salvează CE Oltenia și implicit 13.000 mii locuri de munca pe viitor, in județul care l-a consacrat in politica. Care o fi motivul de PNL nu a votat aceasta lege? Ce jocuri ascunse sunt și ce se urmărește de către cei din PNL știind ca fără această lege CE Oltenia este blocată? De ce PNL nu dorește ca energia pe baza de cărbune să-și continue activitatea? Sunt întrebări la care vom afla răspunsurile în anii ce urmează!!! Domnul deputat PNL de Gorj, se pare ca mai mult stă prin platourile televiziunilor centrale, decât sa ajute cetățenii județului care l-au trimis in Parlamentul României”, se arată în postarea celor din FNME.

Critică la critică trage

Mai mult, liderii de sindicat afiliați FNME susțin că deputatul în loc să-și facă treaba pentru care a fost trimis în Parlamentul României, se ține de critici. „Mai nou, domnul deputat Dan Vilceanu, dar si acoliții din PNL Gorj, s-au specializat in a critica LIDERII de sindicat din CE Oltenia, care nu le fac jocurile politice. După cum se știe, noi, sindicatele afiliate la FNME, am criticat când a fost nevoie ORICE partid politic dar am și susținut pe cine am considerat ca sprijină sindicatele in pastrarea locurilor de munca, dar și in bunul mers al companiei”, se mai arată în postarea sindicaliștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here