-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăHeadlinesVîlceanu contra Romanescu?!

Vîlceanu contra Romanescu?!

Doar două nume pentru șefia PNL Gorj. Dan Vîlceanu și Marcel Romanescu sunt cei doi vehiculați pentru această funcție. Alegerile se vor organiza peste două luni, atunci când membrii organizației județene sunt așteptați la vot.
Fostul președinte, recent schimbat, deputatul Dan Vîlceanu își confirmă, încă o dată, candidatura. În schimb, liderul PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că își va consulta echipa și abia apoi va lua o decizie.
” De fiecare dată când am candidat la funcția de președinte al organizației n-a mai candidat nimeni. Se pune și acum problema dacă va mai candida cineva. Știu că vor fi toate presiunile posibile pe colegii mei, dar nu are importanță. Cunosc echipa unită formată, știu ce am construit împreună cu colegii mei în organizația județeană”, afirmă Dan Vîlceanu.
Pe de altă parte, Marcel Romanescu, nu se grăbește să facă declarații vis a vis de o posibilă candidatură.
“Este prematur ca să mă pot pronunța asupra unei eventuale candidaturi. O să port și o discuție cu președintele interimar, după aceea cu colegii mei din Partidul Național Liberal și vom vedea. Din punctul meu de vedere, nu vor mai fi tensiuni. Acestea puteau să apară până la hotărârea Biroului Permanent Național. De această dată, s-a luat această hotărâre și așa cum s-a procedat de cele mai multe ori în Partidul Național Liberal, din acest moment trebuie să trecem la treaba”, a declarat Marcel Romanescu la Radio Infinit.

Alunecări de teren în trei zone din Gorj. Drumuri rupte și oameni izolați

0
Trei zone din județul Gorj sunt afectate de alunecări de teren, care pun în pericol...

Anchetă la Târgu Jiu, după ce un profesor a simulat că-i taie degetul unui elev de opt ani

1
Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj a demarat o anchetă la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu“ din...

Bani mai mulți pentru activitățile civice

0
Bugetul acordat de către Consiliul Județean Gorj pentru finanțarea activităților civice propuse de organizațiile nonprofit...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!