Vîlceanu despre racolarea primarilor PSD: sunt foști membrii

0
330

Recent, în tabăra liberală și-a mai făcut loc un primar PSD. Este vorba despre edilul din Godinești care în trecut a mai cochetat cu liberalismul.

După plecarea primarului din Tismana Marian Slivilescu și edilul din Godinești Aurariu Coman părăsește PSD și își face loc în PNL. Pentru cel din urmă este de fapt o reîntoarcere în partid, în trecut fiind membru liberal. Dan Vîlceanu confirmă vestea dar spune că momentan edilul nu va face un pas de frică să nu își piardă mandatul. Cât despre racolările din rândurile social-democraților, liderul PNL Gorj susține că, în trecut, și PSD și-a jucat cartea.

„Pentru noul mandat el va candida din partea PNL. Lucrurile acestea se întâmplă pentru că noi avem o altă abordare. Primarul a spus de ce face acest pas, este supărat pe situația politică din PSD, pentru faptul că nu a fost sprijinit de conducerea PSD în  realizarea proiectelor, sunt lucruri punctuale pentru fiecare localitate. Domnul primar a mai fost viceprimar PNL timp de 10 ani de zile, dar a făcut pasul spre PSD în urma Ordonanței 55, despre care niciun pesedist nu mai vorbește. Atunci ne-au fost furați 15 primari dar cei de la PSD uită. Practic au fost șantajați de Dragnea cu proiecte pe PNDL. Eu cred că asemenea atitudini trebuie să dispară. Până la urmă activitatea politică este una opțională nu te obligă nimeni să faci nimic”, a transmis liderul PNL Dan Vîlceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here