Acasa / Headlines / Vîlceanu despre rezultatul obținut la Gorj: “Sunt speranțe foarte mari că putem să câștigăm alegerile de anul viitor”

Vîlceanu despre rezultatul obținut la Gorj: “Sunt speranțe foarte mari că putem să câștigăm alegerile de anul viitor”

Liberalii, codași la Gorj și totuși mulțumiți. Deși scorul între PSD și PNL a fost unul strâns, social-democrații au învins, încă odată. Liderul organizației județene susține că înfrângerea nu mai are același gust amar, ca în anii trecuți, ci bate vântul schimbării și la Gorj.

Președintele PNL Gorj Dan Vîlceanu afirmă, în urma voturilor obținute, că sunt șanse mari ca pe viitor partidul pe care îl reprezintă să ocupe un loc fruntaș ți în Gorj.“Le mulțumesc tuturor gorjenilor care s-au prezentat la vot și l-au votat pe președintele Klaus Iohannis pentru al doilea mandat. Îi felicit pe toți colegii președinți de organizații din Gorj care au câștigat alegerile prezidențiale în localitățile lor și le mulțumesc tuturor colegilor implicați în această campanie electorală. În Gorj am pierdut la o diferență foarte mică, dar am reușit să ne apropiem mai mult ca niciodată de scorul obținut de adversarii noștri de la PSD și acest lucru ne dă speranțe foarte mari că putem să câștigam alegerile de anul viitor”, a declarat liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*