10.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 14, 2021
AcasăPoliticVîlceanu, după înfrângerea de la Gorj: „Important este numărul de mandate”

Vîlceanu, după înfrângerea de la Gorj: „Important este numărul de mandate”

Liberalii gorjeni respiră ușurați. Au pierdut alegerile la Gorj, chiar și în municipiul reședință de județ, dar sunt fericiți că scorul obținut îi avantajează prin procesul de redistribuire a voturilor. Din calculele lor vor bifa două poziții de deputați și unul de senator.

Liderul PNL Gorj este convins că atât el cât și Gheorghe Pecingină și Ion Iordache vor ajunge parlamentari. „Suntem în media pe țară dar noi ne-am zbătut ca să câștigăm alegerile. Nu a fost așa, am avut o perioadă grea, de pandemie, cu măsuri necesare dar neacceptate de populație și asta s-a văzut de modul în care s-au desfășurat alegerile. Am câștigat în peste 10 localități liberale dar important este numărul de mandate și, din punctul acesta, ne-am atins targetul. Se pare că vom avea doi deputați și un senator. Ne bucurăm și rezultatul ne satisface!”,susține liderul PNL Gorj.

Singuri împotriva tuturor

Și, dacă în campanie s-a abținut în a răspunde atacurilor venite din partea USR PLUS, acum, Dan Vîlceanu le arată obrazul celor care i-au considerat adversari deși conlucrau la nivel central. “Am fost un guvern atacat din toate părțile, nici măcar un partid, nici cele care erau cu noi la guvernare, nu ne-au ajutat. Cred că dacă exista un pragmatism și o onestitate din partea tuturor partidelor am fi avut un scor mai bun, dar am fost atacați inclusiv de politicieni care vor fi în arcul guvernamental în viitor și asta a fost mai puțin onest din partea lor”, a transmis Dan Vîlceanu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -