Acasa / Politic / Vîlceanu intervine în disputa pe stocurile de cărbune ale CEO

Vîlceanu intervine în disputa pe stocurile de cărbune ale CEO

Complexul Energetic Oltenia a transmis printr-un comunicat de presă că nu
există probleme cu stocurile de cărbune şi că poate face faţă acestei perioade geroase. Despre această problemă a vorbit noul ministru al Energiei şi Laurenţiu Ciurel.
“Se asigură permanența la toate punctele de livrare a cărbunelui, cu
redistribuire temporară de personal în unele sectoare de activitate, în
scopul menținerii ritmicității descărcării navetelor de cărbune în
actualele condiții climatice care solicită eforturi deosebite pentru
buna desfășurare a acestui proces. CE Oltenia dispune de suficient
cărbune pentru producerea de energie electrică necesară onorării contractelor de vânzare energie perfectate și inclusiv pentru menținerea stabilității SEN în această perioadă, cărbunele dovedind permanent că este cea mai sigură sursă de producere a energiei electrice, indiferent de condițiile atmosferice“, scrie într-un comunicat CE Oltenia.

Deputatul Dan Vîlceanu spune pe o rețea de socializare că este timpul ca toți cei care îşi dau cu părerea, să se gândească şi la mineri, având în vedere că lucrează în condiţii grele.

“Într- o perioadă, care poate fi benefică Complexului Oltenia, apar tot felul de informaţii, de la persoane care vor binele CEO, cum că nu există suficient stoc de cărbune. De fapt sunt nişte jocuri de cuvinte, menite să ducă cel mai probabil, la schimbarea actualei conduceri şi trebuie găsite motive. Cred că ar trebui să avem încredere în ce spune directoratul CEO şi să ne facem griji pentru condiţiile în care lucrează minerii. În continuare, la asta nu se gândeşte nimeni. Ar trebui ca măcar în această perioadă grea, în care minerii muncesc la minus 20 de grade, să-i respectăm”, a scris
Dan Vâlceanu pe Facebook.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*