Acasa / Politic / Vîlceanu și Romanescu o dau la pace!? “Cred că am învățat din trecutul nostru nu prea fericit”

Vîlceanu și Romanescu o dau la pace!? “Cred că am învățat din trecutul nostru nu prea fericit”

La început de an se scoate steagul alb în PNL Gorj. Președintele organizației județene și cel al organizației municipale își transmit mesaje de pace, lăsând impresia unei colaborări mai bune în 2019. Vîlceanu nu uită, însă, lovitura „Rotaru” dată de Romanescu.

Președintele PNL Gorj susține că deși a fost arbitru în certurile interne din organizația pe care o conduce, relația sa cu membrii de partid nu a fost afectată. „Eu nu am relații deloc tensionate cu niciun coleg. Faptul că au existat discuții publice referitor la diverse spețe, nu îmi provoacă nicio neplăcere. Singurul lucru care m-a făcut să am un gust amar a fost faptul că colegii din partid s-au jignit între ei. Au fost chestiuni concrete care au generat discuții, una dintre ele fiind legate de demiterea domnului Rotaru. Vreau să vă spun că din punct de vedere politic nu am vrut să lăsam nici urmă de îndoială că astfel de comportamente nu sunt tolerate. Niciodată nu o să poată nimeni să pună sigla PNL pe poza cu Rotaru și piciorul în lighean, niciodată!”, a declarat președitele PNL Dan Vîlceanu.

Trecut nefericit

Președinte organizației municipale, cel pentru care s-au dat lupte în interiorul PNL susține că nici el nu are nimic de împărțit cu Vîlceanu. Romanescu speră la o relație mai eficientă în 2019. „Nu avem nimic de împărțit și cred principalul scop este de a aduce PNL-ul ca prim-partid în județul Gorj la alegerile viitoare. Cred că am învățat din trecutul nostru nu prea fericit și sper ca în perioada următoare, să găsim o cale mult mai eficientă în relația dintre noi”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Un comentariu

  1. Ha ha, ce glumeti sunteti! PNL fara liberali, cine a mai pomenit?! Ati ingropat liberalismul hotilor, ati dat partidul pedelistilor basisti care au furat tara opt ani de zile. Rusine!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*