Acasa / Headlines / Vine sau nu Dragnea la Gorj?

Vine sau nu Dragnea la Gorj?

Suspans pentru PSD Gorj. Oficiali de la București nu au confirmat, încă, participarea la Conferința de Alegeri din 3 martie. Între timp în teritoriu e forfotă mare.

În PSD Târgu Jiu discuțiile au fost purtate. Președintele organizației municipale susține că sunt colegi care vor candida pentru o funcție județeană însă nu a dezvăluit nume. De anul acesta numărul de vicepreședinți va fi mai mare. „Noi facem tot posibilă ca la Conferință să participe domul președintele Liviu Dragnea, ar fi onoare pentru noi. Firesc, suntem pregătiți din toate punctele de vedere, facem tot posibilul să avem reprezentați în Biroul Politic Județean și Comitetul Executiv pentru a ne putea susține proiectele și evenimentele. Avem colegi care și-au exprimat dorința de a candida, așteptăm conferința pe data de 3 martie”, a declarat președintele PSD Târgu Jiu Aurel Popescu.

Candidaturi

În privința candidaturilor lucrurilor sunt deja tranșate. „Pentru poziția de președinte al PSD Gorj avem o singură persoană care și-a exprimat dorința de a candida domnul Mihai Weber și pentru poziția de președinte executiv tot o persoană domnul Cosmin Popescu. Din discuțiile pe care le-am avut cu colegii nu credem că vor fi surprize. Lista rămâne oricum deschisă pentru oricine dorește să candideze”, a mai declarat pesedistul.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*