Vizite importante pe final de campanie, la Gorj

0
84

Vicepremierul României Raluca Turcan a ajuns la Gorj pentru a asista la semnarea contractului pentru reluarea lucrărilor la centura ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu, respectiv a celui pentru realizarea podului din zona Lainici. Vizita în scop electoral a fost un bun prilej pentru liberali să își justifice munca din ultimele luni din fruntea Guvernului.

Deși nu a recunoscut public semnarea contractului dintre CNAIR și constructorul care va realiza centura ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu a fost, pentru Raluca Turcan, un bun prilej de promovare electorală. Aceasta a vorbit la Târgu Jiu despre realizările Guvernului Orban. „Am ocazia să împărtăşesc indirect cu locuitorii oraşului Târgu Jiu şi ai judeţului Gorj două modele de dezvoltare între care au de ales: un model bazat pe dezvoltare pe fonduri europene, pe implicare, pe determinare, pe parteneriat cu Guvernul României şi un model de dezangajare, de birocraţie, de neputinţă şi suspiciuni de corupţie. Primul este modelul PNL în parteneriat cu Marcel Romanescu şi cu Guvernul Orban, al doilea este modelul PSD, practicat la Consiliul Judeţean şi vizibil până acum în guvernarea anterioară. În momentul în care Guvernul Orban a ajuns la putere, prioritatea noastră a fost salvarea fondurilor europene şi atragerea lor, am ajuns astfel să fim cu cea mai mare rată de absorbţie a fondurilor europene de la integrarea în UE, de asemenea, prioritatea noastră a fost sănătatea publică şi nu un mănunchi de voturi pentru a pune în pericol sănătatea oamenilor, aşa cum au făcut ceilalţi, ignorând regulile sanitare şi negând existenţa virusului”, a spus Raluca Turcan.

Votul contează

Și, pentru cei care nu au înțeles mesajul transmis din primele vorbe, vicepremierul a revenit cu un îndemn clar aducând în vedere evenimentul la care a participat în calitate de oaspete. „Am generat două proiecte vitale pentru bunăstarea gorjenilor, pentru fluidizarea traficului şi pentru atragerea investiţiilor şi vom merge mai departe cu investiţii pe apă-canal, bază sportivă, baze multifuncţionale, investiţii pe partea de sănătate şi educaţie. Pe 27 septembrie, gorjenii şi alegătorii din Târgu Jiu vor avea de ales între ce am făcut noi şi ceea ce garantăm că vom face de acum înainte şi ceea ce au făcut alţii până la noi şi s-a văzut. Cred că alegerea este simplă, îi îndemn pe toţi să analizeze bine şi să opteze cu votul lor hotărât pentru calea României Europene”, a mai spus Raluca Turcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here