Weber: „Acest Guvern este total depăsit, este incompentent și măsurile luate s-au bazat pe bâlbe”

0
134

Carantina parțială impusă de Guvernul Orban, considerată măsură întârziată.  Liderul PSD Gorj Mihai Weber susține că lucrurile au scăpat deja de sub control din cauza obsesiei liberale de a pune mâna pe putere.

Președintele social-democraților gorjeni aduce critici dure la adresa actualului Guvern. Mihai Weber susține că numărul mare de infectări se datorează celor care conduc țara, pentru că nu au știut să gestioneze situația corespunzător. „Este un lucru cert că această pandemie, ca și gestionare, a eșuat total. Nu putem spune că este ținută sub control. Vedem cifrele de la zi la zi, nu există paturi pe ATI, aproape nicăieri în țară, personalul medical este insuficient, se îmbolnăvesc pe capete, nu au tot ce le trebuie, sunt și epuizați, drept pentru care situația este extrem de îngrijorătoare și oricât s-ar încerca să se intervină, în ultimul ceas, cu măsuri, acestea sunt târzii. Din păcate acest Guvern este total depăsit, este incompentent și măsurile luate s-au bazat pe bâlbe. Nu a fost un plan coerent de acțiune și cred că în momentul de față preocuparea lor este de a lua întreaga putere și de a realiza alegeri. Ori, pe fondul acestor recorduri de infectări alegerile nu își au rostul. Consider că este mai importantă viața omenească, nu este momentul prielnic pentru vot”, susține Mihai Weber.

Vot de salvare

Weber susține că guvernanții sunt preocupați să obțină majoritate în Parlament și nu să vegheze asupra sănătății poporului.  „Se încearcă intimidarea oamenilor. Să îi determine să nu vină la vot ,dar, noi suntem pregățiți deși nu suntem de acord cu organizarea alegerilor.Din păcate decizia este la Guvern și la președintele Iohannis, de a pune în balanță viața omenească și organizarea alegerilor. Trebuie să știe că oamenii vor veni la vot, dacă vor fi alegeri, pentru că vor vota să se salveze. Nu cred că există un motiv pentru care vreo persoană ar putea vota acest Guvern. Vorbim de un Guvern care nu a mărit alocațiile, nu a mărit pensiile, și-au bătut joc de fermieri și de economie. Trebuie să-i opirm până nu pustiesc România”, a mai transmis liderul PSD Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here