Weber despre achizițiile făcute: „Sunt primari care au demonstrat”

0
44

Candidații PSD, anunțați pe final de ianuarie. Liderul PSD Mihai Weber susține că până la Congresul PSD va anunța toți aspiranții la fotoliile de primari în județul Gorj, susținuți de PSD. Măsurătorile la Primăria Târgu Jiu și Motru încă nu s-au încheiat.

Pe ultima sută de metri, liderul organizației județene nu-și face probleme în privința trecerii timpului. „Totul ține de strategia noastră. Ca și calendar nu cred că vom depăși sfârșitul lunii ianuarie. Mulți candidați sunt cunoscuți, vorbim de primarii în funcție. Vom merge în continuare pe mâna lor, mai avem de făcut câteva nominalizări în localitățile în care nu avem primar printre care se numără și Primăria Târgu Jiu și Motru. Mai avem de încheiat anumite măsurători pe anumite zone astfel încât să obținem persoana cu cele mai mari șanse de câștig”, a declarat Mihai Weber.

Popescu și Bobaru

Liderul PSD susține că în mare partidul va merge pe mâna celor care conduc acum administrațiile publice locale. Sunt, însă, și localități unde vor merge alături de cei noi recrutați în partid. „La Bumbești Jiu candidatul PSD este domnul Constantin Bobaru, la Drăguțești domnul Ion Popescu. Sunt anumite lucruri deja bătute în cuie. Vorbim despre doi oameni care au fost susținuți de PSD și nu există niciun dubiu că nu ar veni la PSD. Sunt primari care au demonstrat că sunt aproape, au o echipă în spate, sunt oameni pe care îi considerăm parteneri și pe care îi vom susține”, a mai declarat liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here