Acasa / Headlines / Weber despre Guvernarea PNL: “Cursul euro a atins un prag istoric. Toate aceste greșeli vor fi decontate de fiecare român în parte! ”

Weber despre Guvernarea PNL: “Cursul euro a atins un prag istoric. Toate aceste greșeli vor fi decontate de fiecare român în parte! ”

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a intrat în rolul de opoziție. Parlamentarul critică măsurile PNL afirmând că primele decizii luate de Guvernul Orban se văd în majorarea monedei euro. Alesul susține că liberalii îndatorează țara.

Președintele PSD Gorj susține că actualul Guvern face exact ce acuzau pe vremea când erau în opoziție. “Noi, ca partid, am înțeles mesajul și încercăm să ne adaptăm, să pornim cu altă abordare politică, dar, îngrijorător este că acum în tară se întâmplă anumite lucruri pe care unii dintre noi le-am anticipat dar pe care nu le-am dorit a fi aplicate. Cel mai elocvent exemplu este cursul euro care a atins un prag istoric. Acest lucru se traduce prin faptul că îndatorăm foarte mult fiecare român în parte. Împrumuturile care s-au făcut în ultimele zile sunt la nivelul făcut de guvernele trecute la o lună-două sau chiar trei. În urmă cu două zile statul român s-a împrumutat cu 1, 5 miliarde de lei, acest lucru este foarte rău pentru că împovărezi țara. Toate aceste greșeli vor fi decontate de fiecare român în parte! Am văzut că s-au tăiat bani de la educație, de la infrastructură. Dacă sunt transmise tot felul de măsuri de austeritate, îngheață salariul pe studii superioare, pensiile, acestea sunt lucruri care trezesc doar îngrijorare. Vrem să vedem o guvernare transparentă! S-a dorit schimbarea Guvernului dar nu au venit cu o soluție și ce se întâmplă acum ne îngrijorează pe toți! Noi, PSD, suntem extrem de atenți la mișcările actualului Guvern, și referitor la Gorj, vreau să spun că vom avea grijă să se finalizeze toate proiectele aflate în derulare”, susține Mihai Weber.

Moțiune de cenzură

Mihai Weber afirmă că PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban la începerea viitoarei sesiuni parlamentare. „Nu am renunțat la idee, sunt lucrurile foarte clar discutate. Există numărul necesare de semnături, de parlamentari, care s-au angajat în acest proiect politic, dar, această moțiune va fi depusă la începutul anului viitor. Sunt motive și argumente pentru trecerea ei”, a mai declarat liderul PSD Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*