Acasa / Politic / Weber, luat la mișto de Ponta pentru ocuparea funcției de ministru al Apărării

Weber, luat la mișto de Ponta pentru ocuparea funcției de ministru al Apărării

Deputatul Mihai Weber a declarat că nu va accepta să preia Ministerul Apărării Naționale, cu toate că a fost propus pentru a ocupa funcția de ministru al Apărării. Social democratul Weber a spus că nu este suficient de pregătit pentru a ocupa funcția de ministru al Apărării, deși este şeful Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SIE şi vicepreşedintele Comisiei pentru Apărare din Camera Deputaţilor.

Weber a precizat că este un minister unde există foarte multe probleme sensibile. „Este o poziție și un minister extrem de important și consider că nu am ceea ce trebuie ca și pregătire profesională și experiență ca să conduc un minister de o asemenea amploare. La Ministerul Apărării Naționale sunt multe probleme sensibile, care trebuie abordate dintr-un punct de vedere profesional, și aici mă refer la programele de înzestrare ale armatei, alocarea procentului de 2% din PIB pentru dotarea armatei“.

„Are calitățile necesare”

Victor Ponta, deputat PSD de Gorj, a ironizat propunerea ca Mihai Weber să ocupe funcția ministru al Apărării: „Poate o să aibă Gorjul un nou ministru, pe domnul Weber. Îl propun și îl susțin. Este din Gorj și îi este credincios domnului Dragnea. Chiar are calitățile necesare”.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*