Weber: Ne dorim o societate sănătoasă și oameni bine educați

0
17

Se anunță noi vizite oficiale la Gorj. Președintele PSD susține că Ministrul Muncii vine să stea de vorbă cu pensionarii dar și liderii de sindicat din minerit.

 Președintele PSD Gorj Mihai Weber susține că în perioada imediat următoare județul va fi gazdă pentru noi vizite venite de la centru. De această dată vorbim de miniștrii așteptați la dialog pe teme legate de educație și relații de muncă. „Vom avea plăcerea să o avem alături de noi pe doamna ministru a Educației, pentru că societatea are nevoie ca pilonii principali : sănătate și educația să fie în centrul atenției. Ne dorim o societate sănătoasă și oameni bine educați. Totodată, în perioada următoare va fi prezent și Ministrul Muncii la Gorj. Aici sunt mai multe categorii care vizează o discuție, de la pensionari până la sindicatele din CEO. Deja au fost recalculate peste 2000 de pensii în ceea ce înseamnă sistemul energetic din Gorj, beneficiari sunt e 5000 de mineri cărora li s-a recalculat pensia și cred că sunt în jur de 2000 de pensionari care au primit deja deciziile de majorare pentru grupele I și II de muncă. Această lege a intrat în vigoare de anul trecut și putem spune că o să fie îndreptate mai multe inechități”, a declarat președintele Mihai Weber.

Dotări în spitale

În ceea ce privește viitoare vizită a ministrului Sănătății, Weber susține că Sorina Pintea nu va veni cu mâna goală. „Deja am discutat doamna Ministru a deschis și fila de buget și cu siguranță anul acesta vom avea computer tomograf și celelalte solicitări venite de la managerii din spitale”, a mai declarat liderul PSD Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here