Acasa / Headlines / Weber: Nu voi susține relaxarea regimului deținerii armelor de foc!

Weber: Nu voi susține relaxarea regimului deținerii armelor de foc!

Senatorii au adoptat o serie de modificări la regimul armelor și munițiilor, prin care sunt relaxate condițiile generale de procurare, deținere, păstrare și folosire a armelor, precum și privind cantitatea de muniție permisă, dar și condițiile de prelungire a permisului de armă. Astfel, armele letale vor putea fi cumpărate fără curs de instruire, inclusiv de condamnați la închisoare pentru nerespectarea regimului armelor, refuzul examinării psihologice sau contravențiile nu vor mai anula dreptul de deținere a armelor, iar cantitatea de muniție permisă va fi majorată.

Deputatul PSD, Mihai Weber, își exprimă nemulțumirea vis-a-vis de acestă lege: ”Am luat act cu îngrijorare de proiectul de lege care modifică condițiile obținerii permisului pentru deținerea armelor de foc de către populație, un proiect care a fost votat zilele trecute la Senat.

Personal sunt total împotriva modificărilor aduse acestui proiect de lege, pentru că am militat permanent ca normele pentru obținerea permisului de port-armă să fie înăsprite, în nici un caz simplificate.

Am discutat cu mulți dintre colegii mei parlamentari PSD și am stabilit ca această reglementare să fie respinsă atunci când va ajunge în plenul Camerei Deputaților care, în calitate de Cameră decizională, va avea ultimul cuvânt în ceea ce privește forma finală a acestui proiect de lege” a precizat acesta.

Un comentariu

  1. Bine ca ai ajuns parlamentar, dupa ce ai impartit prin Targu Jiu icoane catolice impreuna cu Dan Diaconescu Acum nu esti de acord cu…nimic, asa ca sa pari interesant in fata lumii…Vedem noi la viitoarele alegeri daca o sa mai fii pe liste…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*