Acasa / Headlines / Weber pe lista nominalizărilor pentru Ministerul Dezvoltării. „Am alte priorități pe plan politic și județean”

Weber pe lista nominalizărilor pentru Ministerul Dezvoltării. „Am alte priorități pe plan politic și județean”

PSD urmează să decidă, săptămâna viitoare, pe cine nominalizează pentru conducerea Ministerului Dezvoltării, după ce Olguţa Vasilescu și-a anunțat retragerea. Pe lista scurtă se află și parlamentarul de Gorj Mihai Weber care în curând va prelua și șefia organizației județene.

Deputatul de Gorj Mihai Weber se regăsește pe lista scurtă a nominalizărilor PSD pentru Ministerul Dezvoltării alături de social-democrații Marcel Ciolacu, Felix Stroe şi Laura Moagher. Parlamentarul susține că are alte perspective. „Sunt onorat că mă regăsesc pe o listă scurtă privid nominalizarea ca și ministru al Dezvoltării. Discuțiile vor fi avansate în perioada următoare, nu s-a discutat deocamdată nimic. Vă spun sincer nu am luat în calcul această funcție, am alte priorități pe plan politic și județean. Decizia se ia într-un for lărgit însă pe plan persoanl sunt prins în anumite proiecte. Unul este participarea la Conferința de Alegeri a PSD Gorj. Indiferent pe ce poziție sunt eu sau alt coleg primarii vor avea aceiași deschidere ca și până acum”, a declarat cel nominalizat.

Două săptămâni până la alegeri

Pe data de 3 martie 500 de social-democrați gorjeni își vor alegere noua conducere. Mihai Weber susține că nu se așteaptă la surprize. „Eu cred că am dat dovadă de unitate și maturitate politică și fiecare este conștient că doar într-o echipă se poate face treabă. Eu cred că domnul Câciumaru a fost cât se poate de sincer și fiți convinși că totul va fi așa cum a spus. Nu și-a manifestat nimeni dorința de a candida pentru funcția de președinte executiv, Cosmin Popescu fiind cel mai potrivit pentru această funcție. Am spus de la început că voi merge în echipă cu el, dar ,oricine poate să candideze. Vom vedea ce se întâmplă abia după alegeri și atunci vom știi de ce susținere se bucură fiecare dintre noi”, a mai adăugat Weber.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*