Acasa / Politic / Weber: PNL blochează finanțarea proiectelor de infrastructură

Weber: PNL blochează finanțarea proiectelor de infrastructură

Liderul PSD Gorj lansează un semnal de alarmă la clasă politică din România. Mihai Weber afirmă că actualul Guvern îngenunchează domeniul infrastructură.  Parlamentarul de Gorj mai critică și concedierile pe criterii politice dar și nedublarea alocației pentru copii.

“Guvernul Orban nu mai finanțează proiecte importante de infrastructură rutieră. Noul buget pe 2020, adoptat pe ascuns de PNL, fără consultare parlamentară, subfinanțează sau blochează majoritatea proiectelor de infrastructură, inițiate de guvernarea PSD. Toate promisiunile PNL din campania electorală s-au dovedit a fi doar minciuni, atât în campania pentru alegerile europarlamentare, cât și la prezidențiale.

Toate măsurile luate de acest guvern, de la învestire și până acum, au fost numai în favoarea clientelei politice. Băncile, „băieții deștepți” din energie, multinaționalele, companiile petroliere au primit cadouri din partea guvernului Orban, prin scutiri de taxe și impozite, în timp ce clientela PNL a primit posturi în structurile statului, fără să se mai țină cont de pregătire și competență profesională.

La polul opus, cetățenii românii au primit „cadou” înghețarea salariilor, a pensiilor și alocațiilor pentru copii, concedieri pe criterii politice, creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani, mai puțini bani alocați pentru autostrăzi și chiar tăierea unor drepturi salariale prevăzute de lege.

Pe această cale, lansez un semnal de alarmă către întreaga clasă politică, să se disocieze de această guvernare toxică, care ia decizii împotriva românilor. Nici nu mai are importanță dacă o fac din incompetență, lipsă de viziune sau, pur și simplu, pentru a-și satisface interesele personale și de grup”, a transmis liderul social-democraților gorjeni, Mihai Weber.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*