Acasa / Politic / Weber promite termene mai scurte pentru lucrări la termen

Weber promite termene mai scurte pentru lucrări la termen

Președintele PSD Gorj bate monedă pe infrastructura din județ. În acest sens parlamentarul a solicitat Ministerului Transportului să ușureze procedura de licitație.

„Discuția pe care am avut-o cu ministrul Transportului, reprezentanții CNIR a fost să scurtăm timpul de evaluare pentru că nu e posibil ca evaluarea unei licitații să dureze 60-90 de zile în condițiile în care vorbim uneori doar de o firmă trecută în selecție. Am stabilit ca comisia de evaluare să nu se ocupe și de alte activități ci să-și facă treaba acolo unde vorbim de probleme cu un impact deosebit. Promisiune a fost că termenul va fi scurtat spre maxim posibil. Și centura Municipiului Târgu Jiu și podul de la Lainici au nevoie de această scurtare a termenelor”, a declarat liderul PSD Mihai Weber.

Trei firma pentru Drumul Expres

În ceea ce privește principala grijă a deputatului, drumul Expres Târgu Jiu- Craiova, în toamnă se vor afla mai multe date. „Am discutat și despre drumul expres, proiectul meu de suflet. L-am tras din 2022-2024. A fost în procedura de licitație nu doar studiul de fezabilitate ci și studiul pentru proiectul tehnic de procedură. Trei firma s-au calificat, urmează ca la sfârșitul lui septembrie să avem firma câștigătoare astfel încât într-o perioadă cât mai scurtă firma să vină să prezinte traseul”, a mai adăugat liderul județean.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*