Acasa / Politic / Weber: Rezultatul acestor alegeri va fi un indicator de referință

Weber: Rezultatul acestor alegeri va fi un indicator de referință

După vizitele în județ, liderul PSD Gorj este convins că organizația pe care o conduce va rămâne cea mai puternică din județ. Weber crede că vor obține peste 40% din voturile exprimate de alegători. Cei care nu au muncit în campanie vor pleca, mai spune liderul organizației județene.

„Eu mă aștept la un scor de peste 40%, să vedem ce înseamnă acest peste  În funcție de cum apreciază oamenii realizările făcute, eu mă aștept la un scor foarte bun pentru că am discutat cu foarte mulți oameni și să știți că am fost primiți foarte bine. Oamenii apreciază și compară ce s-a făcut într-o guvernare de dreapta cu tăieri de salarii, școli și spitale închise și văd acum că vorbim despre măriri de salarii, atragerea fondurilor, măsuri pe agricultură, și, cred, că aprecierea va fi dată în aceste bătălii electorale”, a declarat președintele PSD Gorj Mihai Weber.

Sancțiuni pentru trădători

Liderul PSD Gorj susține că aceste alegeri vor face obiectul unui triaj în rândul social-democraților gorjeni. Weber amenință cu excluderi pe cei care nu au pus osul la muncă în această campanie electorală.  „Rezultatul acestor alegeri va fi un indicator de referință, pentru noi toți. Vom analiza și vom vedea exact care sunt zonele unde am obținut un scor foarte bun și acele persoane vor primi aprecieri iar în cazul persoanelor care nu au tras cum ar trebui vom merge până la înlăturarea lor din funcție. Nu ne jucăm și nu ezităm pe direcția respectivă pentru că trebuie să ne respectăm noi între noi. Vom avea cu siguranță o analiză după aceste alegeri și sunt convinși că va fi și o parte de oameni nemulțumiți care vor fi urecheați dar eu sper ca această categorie să fie cât mai mică”, a mai declarat liderul de Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*