Acasa / Headlines / Weber: Românii așteaptă de la PSD să guverneze, nicidecum să ofere spectacole de televiziune

Weber: Românii așteaptă de la PSD să guverneze, nicidecum să ofere spectacole de televiziune

PSD spune stop spectacolelor de televiziune. Cel puțin la Gorj unde lucrurile au fost tranșate. Referendumul și Strategia Energetică sunt acum principala grijă a social-democraților gorjeni.

Președintele executiv PSD Gorj susține că de acum încolo partidul aflat la guvernare va lăsa deoparte scandaluri pentru a se centraliza pe proiectele de viitor. Weber vorbește despre lucrurile bune ce ar trebui promovate cum ar fi recalcularea grupelor de pensii, legea offshore dar și preluarea Consiliului Uniunii Europene.
Îmi exprim convingerea că, după ședința CEx a PSD, toți colegii mei au înțeles că disputele transferate din interiorul partidului în spațiul public nu fac altceva decât să creeze o stare de nesiguranță în rândul populației și să ne abată atenția de la lucrurile importante pe care le avem de făcut și pe care ni le-am asumat, ca partid, prin Programul de Guvernare.

De la 1 octombrie, pensiile a peste 100.000 de români care au activat în grupele a I-a și a II-a de muncă vor fi recalculate. Avem un referendum important de pregătit, o lege a pensiilor pe care o așteaptă milioane de români și un calendar strict al obiectivelor pe care le avem de îndeplinit. De asemenea, în această săptămână, Parlamentul are în dezbatere Legea offshore, un act normativ extrem de important, menit să asigure independența energetică a României.

Nu în ultimul rând, la 12 ani de la aderarea sa la Uniunea Europeană, România trebuie să fie capabilă ca, de la 1 ianuarie 2019, să își asume responsabilitatea Președinției uneia dintre cele mai importante instituții europene, Consiliul Uniunii Europene, iar pregătirea și derularea acestui mandat care va dura 6 luni, reprezintă o prioritate națională.

Bineînțeles că dezbaterile democratice pot și sunt convins că vor continua, însă în interiorul partidului. Ca echipă, avem în față lucruri mult mai importante de făcut. Românii așteaptă de la PSD să guverneze, nicidecum să ofere spectacole de televiziune, a transmis președintele executiv al PSD Gorj Mihai Weber.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*