Weber, ținta atacurilor PNL

1
15

Liberalii se răzbună pe liderul PSD Gorj după ce edilii PNL dau buzna în conferințele social-democraților. Vîlceanu îi transmite lui Weber că va avea parte de o campanie defăimătoare în orașul Bumbești Jiu. Declarația vine în contextul în care săptămâna trecută edilul localității Constantin Bobaru s-a afișat la conferința PSD.

„La Bumbești Jiu vom distribui un pliant electoral cu fotografiile deputaților care au votat împotriva Uzinei Mecanice Sadu. Vom lua fotografiile lor de pe site-ul Camerei Deputaților și votul lor din Parlament când s-a discutat asupra sumelor care urmează să fie alocate pentru Uzină. Fotografiile cu Mihai Weber ș Elvira Șarapatin și le vom pune pe acel flyer. Pentru că dincolo de declarațiile noastre rămâne în urmă ceea ce am făcut pentru oameni”, a declarat președintele PNL Dan Vîlceanu

„Îi cheamă să-și bată joc de ei!”

Pe de altă parte Dan Vîlceanu este convins că edilii nu vor părăsi PNL-ul. Liderul opoziției orbește despre o bătaie de joc la adresa primarilor liberali. „Nu există nicio procedură prin care primarii liberali pot să părăsească PNL-ul fără să-și piardă mandatul. O trecere la un alt partid este imposibilă. PSD încearcă să-i discrediteze pe primari prin aceste acțiuni. Îi cheamă să-și bată joc de ei! Au tot fost primari la conferințele PNL. Domnul Bobaru dacă își dorește poate oricând să  vină să își prezinte proiectele”, a mai declarat liderul PNL Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here