14.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 6, 2022
AcasăHeadlinesWeber:" TOȚI ROMÂNII trebuie sa beneficieze de ajutor!!"

Weber:” TOȚI ROMÂNII trebuie sa beneficieze de ajutor!!”

Gorjenii și agenții economici din Gorj cer sprijin parlamentarilor PSD pentru a trece ușor peste sezonul rece. Incertitudinile cu privire la plafonările anunțate de Guvern îi fac pe oameni să fie temători. Deputatul PSD, Mihai Weber militează pentru drepturi egale pentru toți românii.

” De plafonarea prețurilor la gaze și energie trebuie să beneficieze TOȚI românii, fără discriminare. Pragul de 255 de Kw la energia electrică și plafonul stabilit pentru gazele naturale este singura măsură prin care statul ajută consumatorii, de aceea nu trebuie făcute discriminări în funcție de consum.
Practic, toți consumatorii au dreptul la un preț subvenționat pentru cantitatea prevăzută în ordonanță, plătind doar diferența consumată la suma prevăzută în contract.
În această perioadă am primit nenumărate sesizări atât de la persoane fizice, cât și de la agenți economici, printre care societatea Artego din județul Gorj, cu peste 700 de angajați, care întâmpină aceeași problemă a pragului de consum. Ca Artego sunt multe ”victime” ale ordonanței, care nu pot face față prețurilor la energie și gaze fără sprijin din partea statului. Populația are nevoie de ajutor, iar statul are obligația să intervină!
Susțin cu fermitate ca plafonarea prețurilor să se aplice TUTUROR românilor, consumatori casnici sau societăți, pentru limita de consum prevăzută în ordonanță”, a transmis Mihai Weber.

Ajutor încălzire

Se depun cererile pentru ajutorul de încălzire și energie

0
Direcţia de Protecție Socială din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu informează cetăţenii care se încadrează...

Măsura care ajută mii de familii din Gorj

0
Familiile care își încălzesc locuințele cu lemne vor trece mai ușor peste această iarnă, care...

Facturile la gaze și curent pe septembrie vor fi emise cu întârziere

0
Furnizorii vor întârzia emiterea facturilor privind consumul pe luna septembrie, întrucât nu au avut timp...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!