Acasa / Headlines / Zvon: Rujan, în sondajul PSD. Weber: „Romanescu să ne lase în pace!!”

Zvon: Rujan, în sondajul PSD. Weber: „Romanescu să ne lase în pace!!”

Se lărgește cercul în jurul candidaților PSD sondați pentru a intra în cursa pentru Primăria Târgu Jiu. În spațiul public a apărut și numele prefectului Cristinel Rujan. Deși liderul PSD Gorj Mihai Weber nu infirmă zvonul, cel nominalizat susține că nu are de gând să părăsească statutul de înalt funcționar public.

Prefectul județului s-a trezit în mijlocul unui sondaj despre care nici nu știa că există. Potrivit unor date apărute în spațiul public, Cristinel Rujan se află printre numele sondate de PSD în vederea stabilirii candidatului la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Șeful PSD Gorj afirmă că datele prezentate de adversarii politici nu-s adevărate și că organizația va anunța candidatul la momentul oportun. „Nu știu de unde au apărut aceste news-uri deplasate pentru că rezultatul sondajului nu este cunoscut și dacă ar fi fost finalizat,cu siguranță, eu aș fi știut, înainte de toți, rezultatul. În sondajul respectiv sunt mai mult de șase persoane ,dar, trebuie să avem în vedere că, în această perioadă, sunt și alte partide care efectuează sondaje de opinie în care să includă anumite persoane. Eu nu confirm dar nici nu infirm o anumită persoană. Mai durează câteva zile până ce vom obține și noi măsurătorile și vom anunța candidatul cu cele mai mari șanse. Ceea ce a apărut în media sunt pure speculații. Domnul Romanescu încearcă din orice să politizeze, ar trebui să-și vadă de treabă să nu mai facă referințe la PSD. Să ne lase în pace!!!”, a declarat liderul PSD Gorj Mihai Weber.

Corpul de Control e de vină

Viceprimarul Adrian Tudor, cel care și-a exprimat dorința de a candida, este convins că cel care a lansat acest zvon este primarul Marcel Romanescu, supărat că prefectul nu i-a girat ilegalitățile făcute la Primăria Târgu Jiu. „Este cu siguranță o intoxinare. Scopul pentru care au lansat acel sondaj de opinie este acela de a-l denigra pe domnul prefect Cristinel Rujan, prefect care și-a făcut datoria și care l-a deranjat pe primarul Romanescu. Se știe foarte bine, Corpul de Control al Prefectului a făcut un control la Primăria Târgu Jiu de unde a rezultat că dispozițiile emise de Romanescu sunt puse sub semnul întrebării cu privire la legalitate. Și, atunci, deranjat de acest lucru, încearcă prin orice mijloace să politizeze persoana prefectului, să spună ca face parte din PSD pentru că își dorește cu disperarea schimbarea prefectului de Gorj pentru a putea, cu un prefect pus de PNL, să facă ce vrea, fie și încălcarea legii”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

Nu, nu, nu!

Cel care are, până la urmă, ultimul cuvânt în vederea unei posibile candidaturi, prefectul Rujan susține că nu-l interesează funcția de primar.„Nu știu nimic, nu mă interesează nicio candidatură pentru nicio poziție. Nu știu despre ce sondaj este vorba, al cui este, nu mă interează nicio candidatură la nicio poziție care implică un proces electoral. Eu sunt prefect de Gorj și voi exercita această funcție în continuare. Nu am de gând să părăsesc categoria înalților funcționari publici. Cred că este o intoxicare pentru a avea un efect benefic unora sau altora. Nu fac politică și nu interesează să candidez pe vreo funcție la vreo unitate administrativ teritorială”, a declarat Cristine Rujan.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*