Campania de vaccinare anti COVID-19 a debutat și la spitalul din Rovinari

0
168

Campania de vaccinare anti COVID-19 a început de marți dimineață și la spitalul din Rovinari.

„Noul an începe cu speranţă la Spitalul Orăşenesc “Sf. Ştefan” Rovinari. Au sosit primele doze de vaccin Pfizer-BioNTech. Încă de la primele ore ale dimineţii, colegii noştri dar şi medici de familie din oraşul Rovinari s-au prezentat la centrul de vaccinare înfiinţat în cadrul spitalului nostru. Până la această oră nu s-a raportat niciun caz de reacţii adverse. Traseul în cadrul Centrului de Vaccinare este unul foarte bine pus la punct, evitând pe cât de mult posibil formarea de aglomerări de persoane“, este mesajul transmis pe Facebook de reprezentanții spitalului din Rovinari.

100 de vaccinări pe zi la Târgu Jiu

Primele vaccinuri anti COVID-19 au fost efectuate în județul Gorj luni dimineața, la Centrul de vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Aproximativ 100 de persoane pe zi vor putea fi vaccinate.

Primii care s-au vaccinat au fost directorul medical al Spitalului Județean de Urgență, un medic epidemiolog și purtătorul de cuvânt al unității medicale, Florin Nițu. Aceștia au dorit să transmită un mesaj colegilor care sunt mai sceptici cu privire la acest vaccin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here