Centrul de vaccinare din Târgu Jiu unde se va administra Johnson & Johnson

0
416

Vaccinul Johnson & Johnson împotriva COVID-19, care se administrează o singură dată, ar putea să ajungă la un centru de vaccinare din municipiul Târgu Jiu. „Încercăm să aducem acest tip de vaccin, care se administrează o singură dată și în județul Gorj. Cel mai important avantaj este că acest tip de vaccin se administrează o singură dată și nu mai este necesară o nouă deplasare“, a spus prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega.

Centrul de vaccinare unde ar putea să fie disponibile doze de vaccin Johnson & Johnson ar putea să fie cel deschis la Școala gimnazială nr. 12 din Municipiul Târgu Jiu.

Peste 82.000 de doze de vaccin Johnson & Johnson au ajuns în România

Peste 82.000 de doze de vaccin Johnson & Johnson au fost distribuite în ţară. Acesta urmează să ajungă în primul rând la cabinetele medicilor de familie care se vor implica în campania de vaccinare, deoarece se efectuează o singură dată, iar condițiile de vaccinare nu sunt atât de restrictive.

Până astăzi, 12 mai, s-au primit 102.260 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 97.611 persoane.

Direcția de Sănătate Publică Gorj a prezentat situația dozelor de vaccin disponibile, fără programare, la nivelul județului, iar astăzi și mâine erau peste 1.600 de doze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here