Cunoscut caricaturist gorjean, internat în spital cu COVID-19. „Am avut ghinion!“

0
399

Cunoscutul caricaturist gorjean Aurelian Șuță, cunoscut lumii artistice sub numele de ȘAI, așa cum își semnează lucrările, este internat în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, fiind diagnosticat cu COVID-19.

„Joi m-am trezit cu unele dureri musculare puternice și vineri dimineața am căzut din picioare. Soția a chemat ambulanța. Ne era teamă de un eventual infarct. Am fost izolat și rezultatul testului a fost pozitiv“, ne-a povestit Aurelian Șuță.

„Mă simt perfect acum“

Artistul spune că acum se simte foarte bine și încearcă să își mențină o gândire pozitivă: „Mă simt perfect acum. Psihicul joacă un rol important în lupta cu această boală. Sunt pozitiv, atât la propriu, cât și la figurat. În ciuda discuțiilor în contradictoriu din lumea artistică, eu merg pe mâna medicilor“.

ȘAI face haz de necaz și spune că teribilul virus s-a răzbunat pe el, deoarece l-a luat în bășcălie la ultima expoziție care a avut titlul „COVIDO, Ergo Sum“: „A fost vernisată pe data de 13 octombrie la Muzeul Județean de Istorie, la ora 13,13 . Am avut ghinion!“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here