Doar puțin mai mult de jumătate din dintre angajații Spitalului Județean de Urgență s-au vaccinat

0
183

Puțin mai mult de jumătate din dintre angajații Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu s-au vaccinat împotriva COVID-19. Statistica prezentată este pe primele nouă luni ale acestui an.

„La nivelul SJU Târgu Jiu sunt angajate 1346 de persoane, dintre care s-au vaccinat cu schema completă (două doze Pfizer sau Moderna și o doză Johnson 760 de angajați“, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Medicii s-au vaccinat în cel mai mare număr, iar personalul auxiliar în cel mai mic

Pe categorii, medicii reprezintă personalul care s-a vaccinat în cel mai mare număr. Situația de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu reflectă ceea ce se întâmplă în societatea din România și vaccinarea pe niveluri de educație. „Pe categorii de personal avem următoarea situație: 151 de medici s-au vaccinat (avem un total de 207 medici angajați la SJU), 385 de asistenți medicali sunt vaccinați (total angajați 617), 85 infirmieri imunizați cu schema mai sus amintită (175 total angajați), 19 brancardieri angajați (35 angajați). Ca și procente avem 73% dintre medici, 62% dintre asistenți, 48% dintre infirmieri și 54% dintre brancardieri.  42% din personalul administrativ este vaccinat, iar alte categorii (paza, curățenie etc) 22%“, se mai arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here