2.7 C
Târgu Jiu
joi, decembrie 1, 2022
AcasăHeadlinesDoi cunoscuți jurnaliști și un apreciat medic participă la o acțiune de...

Doi cunoscuți jurnaliști și un apreciat medic participă la o acțiune de donare de sânge în Runcu

Doi cunoscuți jurnaliști, de la Digi 24, dar și un apreciat medic vor fi prezenți în localitatea gorjeană Runcu, unde va avea loc, de 1 Decembrie, o acțiune de donare de sânge.

„Cu sprijinul Primăriei Runcu și al Consiliului Județean Gorj, pe data de 1 Decembrie ne vom da întâlnire să susținem acțiunile de donare de sânge. Alături de noi este Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București cu ajutorul medicului Dr. Ștefan Busnatu.

Totodată aveți ocazia să îi cunoașteți pe Carla Tanasie și Claudiu Pândaru“, se arată pe pagina de Facebook a campaniei „Avem Același Sânge“.

Programul de donare este între orele 08.00-15.00

Centrul de permanență medicală Bâlta din comuna Runcu va găzdui, în data de 1 Decembrie 2022, o campanie națională de donare de sânge, organizată de televiziunea de știri Digi 24 și Centrele de transfuzie sanguină din țară.
”Campania „Avem același sânge. Fii salvator!” ajunge și în județul Gorj.
Gorjeanca Carla Tănasie, jurnalist Digi 24, alături de colegul său, Claudiu Pândaru, îi invită pe toți gorjenii să doneze alături de ei, la Runcu, de Ziua Națională a României. Programul de donare este între orele 08.00-15.00 la Centrul de permanență medicală Bâlta, iar cei care vor să se alăture acestei campanii naționale sunt așteptați să se înscrie la primăria Runcu.
Campania are rolul de a conștientiza importanța donării de sânge. Donatorii trebuie să știe că vor beneficia de un card în valoare de 66,99 lei, o zi liberă de la serviciu, analize gratuite, o consultație medicală dar și de o reducere la transportul în comun“, au transmis reprezentanții Centrului de transfuzii Sanguine Târgu Jiu.

Ștefan Busnatu este ambasador al României pe Prevenție Cardiovasculară

Ștefan Busnatu este medic cardiolog, doctor în științe medicale, Prodecan la Facultatea de Medicină – U. M. F.  „Carol Davila”. Acesta este tânăr ambasador al României pe Prevenție Cardiovasculară din partea Asociației Europene de Cardiologie Preventivă, membră a Societății Europene de Cardiologie. Ștefan Busnatu își desfășoară activitatea medicală în Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni”, în cadrul Clinicii de Cardiologie.

FOTO: Președintele Consiliului Județean Gorj a donat sânge de 1 Decembrie

0
Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a donat sânge pe 1 Decembrie, de Ziua Națională...

Gorjenii sunt așteptați la Runcu să doneze sânge

0
Gorjenii sunt așteptați să doneze sânge, pe 1 Decembrie, la Centrul de permanență din comuna...

Adolescentă din Bălești, în stare critică după accidentul de la intrarea în Târgu Jiu. Are nevoie de ajutor

0
O adolescentă în vârstă de 18 ani, din Bălești, se află în stare gravă după...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!