24.2 C
Târgu Jiu
marți, mai 17, 2022
AcasăSănătateGorj: Numărul infectărilor cu SARS COV2 în creștere

Gorj: Numărul infectărilor cu SARS COV2 în creștere

Infectările cu virusul care a declanșat pandemie de coronavirus cresc ca ciupercile după ploaie. La doar câteva zile de la încheierea sărbătorilor de iarnă, Direcția de Sănătate Publică Gorj a început să raporteze, zilnic, câteva zeci de cazuri de infectări. În ultimele 24 de ore, în Gorj, au fost declarate 23 de gorjeni infectați.

“De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost confirmate 23 noi cazuri de îmbolnăvire, dintr-un total de 712 teste efectuate, Până astăzi, 5 ianuarie 2022 s-au primit 283011 doze vaccin anti-Covid și au fost administrate 235821 doze, dintre care: 83507 doza a II-a și 24394 doza a III-a”, transmite DSP Gorj.

Și Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu raportează un număr crescut de internări. Cei mai mulți pacienți ajunși la spital sunt nevaccinați. “ Au fost confirmați 8 pacienți la Secția Boli Infecțioase. Dintre pacienții internați, cinci sunt nevaccinați. Mai avem 2 pacienți confirmați la nivelul compartimentului de Terapie Intensivă. Mai sunt 18 pacienți suspecți care așteaptă rezultatele. La nivelul personalului sanitar există un singur angajat infectat, vaccinat și care se află, în prezent, la domiciliu sub tratament”, a transmis unitatea sanitară.

Își refac viața în Gorj, departe de războiul din Ucraina

0
Zeci de ucraineni au ajuns în Gorj, de la declanșarea războiului în țara vecină. Oamenii...

Simpozion al studenților la teologie, la Mănăstirea Lainici

0
Mănăstirea Lainici a găzduit, în zilele de 16 şi 17 mai, cea de-a XIV-a ediţie...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!