Încă trei cadre medicale din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, infectate cu noul coronavirus

0
458

Încă trei angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost diagnosticați cu COVID-19. Numărul total al salariaților unității medicale care sunt infectați în momentul de față cu noul coronavirus a ajuns la 26, dintre care zece sunt medici, 12 asistenți, medicali, doi îngrijitori curățenie, o infirmieră și un personal TESA.

„Din cei 26 de angajati pozitivi 10 sunt internati, restul fiind in izolare la domiciliu“, a spus medicul Alexandru Nițu, purtătorul de cuvânt al  Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Nu există locuri libere la Terapie Intensivă

În unitatea medicală de la Pasarelă sunt 52 de pacienți internați, numărul total de paturi disponibile fiind de 74. La Compartimentul de Terapie Intensivă, toate cele 12 locuri sunt ocupate.

De asemenea, la spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu capacitatea de nouă paturi pentru pacienții cu suspiciuni este depășită, fiind internați 13 pacienți, iar cele două locuri de la Terapie Intensivă sunt ocupate.

În unitatea de pe strada Progresului sunt internați 17 pacienți cu suspiciuni, numărul de locuri disponibile fiind de 23. De asemenea la nivelul izolatorului secției de Terapie Intensivă sunt internați doi pacienți.

La nivelul județului Gorj au fost înregistrate 64 de noi îmbolnăviri, cel mai mare număr de cazuri de la începutul pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here