Internări online la Spitalul de pneumoftiziologie de la Runcu

0
360

Pacienții care vor să se interneze în Spitalul de Pneumoftiziologie din comuna Runcu, care oferă programe de recuperare post-COVID-19, au posibilitatea să se interneze online. Pe site-ul unităţii medicale există o secţiune specială. „Se intră într-un meniu foarte simplu şi există aici programare la telefon sau programare online. Sunt foarte multe solicitări şi din acest motiv am veni în întâmpinarea pacienţilor“, a spus Ion Cohină, directorul Spitalului de Pneumoftiziologie din Runcu.

Spitalul este dotat cu aparatură medicală modernă

Spitalul beneficiază de aparatură modernă. O sală de şedinţe a fost transformată în spaţiu de recuperare, dotat cu aparatură medicală modernă, o parte fiind donată de fundaţia „Mereu aproape“.

Din aceste motive şi pentru că personalul medical este mereu la dispoziţia pacienţilor, spitalul din comuna Runcu este foarte căutat de către pacienţi din toată ţara.

„Psihologul este cel ai important. Deja, încep să uit anumite aspecte negative care m-au marcat. Este o linişte binefăcătoare aici“, a precizat o pacientă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here