Liberali, confirmați cu coronavirus

0
359

Crește numărul îmbolnăvirilor de COVID, la Gorj. Pe lista pacienților se numără și politicieni. Liberalul Mihai Parasciv, directorul societății Transloc dar și vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Grivei, au fost confirmați după ce și-au făcut testele la cerere. Direcția de Sănătate Publică Gorj a demarat o anchetă pentru a da de urma contacților.

Direcția de Sănătate Publică Gorj confirmă creșterea cazurilor de coronavirus în Gorj. În ultima raportare s-au înregistrat alte noi 37 de îmbolnăviri. „De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 13120 teste,din care 72 sunt în așteptare. De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 37 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:-   36  teste pozitive de la laboratorul din sistemul public;  –  1  test pozitiv de la un laborator din sistemul privat”, a transmis Daiana Militaru.

PNL Gorj focar?

Printre ultimele persoanele confirmate se numără și liberalul Mihai Paraschiv. Acesta susține că nu știe de unde a luat virusul. „ Da, am fost confirmat. Nu știu de unde am luat virusul pentru că nu am făcut nimic neobișnuit față de alte zile. M-am izolat cu familia, la domiciliu, pentru că nu am posibilitatea să stau separat. Depășim situația!”, a declarat directorul Trasloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here