Peste 40 de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu s-au vaccinat anti COVID-19 într-o singură zi

0
246

42 de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au vaccinat luni, 11 octombrie 2021, în prima zi când a fost redeschis centrul de vaccinare din cadrul unității medicale. Menționăm că la acest centru se pot vaccina doar persoanele angajate la SJU Târgu-Jiu.

„Potrivit coordonatorilor centrului, în prima zi s-au prezentat la vaccinarea cu cea de-a treia doză 11 medici, 19 asistenți medicali, trei infirmiere. De asemenea, au fost imunizate și alte categorii de personal (TESA, fochiști etc). Tot luni, la centru s-a prezentat și o asistentă medicală care s-a vaccinat cu prima doză.

Centrul va fi deschis două zile pe săptămână, lunea și miercurea, în intervalul orar 08:00 – 15:00 și a fost amenajat la parterul clădirii SJU Târgu-Jiu de pe strada Progresului.

Medicii coordonatori ai centrului sunt Dr. Constantin Mădălin Dinu, director medical al SJU Târgu-Jiu, și medicul Dumitru Vlăduț, epidemiolog.

Vaccinul este sigur, eficient și cea mai scurtă cale spre întoarcerea la normalitate!“, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here