0.7 C
Târgu Jiu
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăHeadlinesSe închid centrele de vaccinare

Se închid centrele de vaccinare

Activitatea redusă din centrele de vaccinare și ridicarea restricțiilor face ca spațiile destinate imunizării populație să nu mai aibă utilitate. În perioada următoare acestea se vor închide. Va rămâne deschis centrul de la Stadion, din Târgu Jiu.

“În perioada următoare, în mod sigur, centrele de vaccinare vor fi închise. Direcția de Sănătate Publică va trebui să poarte o discuție cu primarii, cu cei care conduc acele unități administrativ teritoriale unde funcționează centre, și, funcție de posibilitățile acestora de a susține sau nu mai departe centrele, probabil cele mai multe vor fi închise. Mă gândesc că va rămâne doar centrul de la Târgu Jiu care mai are ceva adresabilitate. Nu există adresabilitate, sunt undeva la 20-30 de oameni care se imunizează”, a declarat prefectul Marcel Iacobescu.

În ceea ce privește activitatea spitalelor, încă nu se știe când vor putea reveni la normal. Sarcina pica pe umerii DSP care va trebui să solicite acest lucru Ministerului Sănătății.

“Probabil în perioada următoare, în funcție de cum va evolua situația, spitalele vor scădea, în primă fază, numărul de paturi care sunt prinse în plan de reziliență pentru bolnavii de covid, dar, bineînțeles, și pentru aceasta va trebui ca Direcția de Sănătate Publică să întocmească documentația, să transmită și, ulterior, când vor veni aprobările, numărul de paturi va scădea, etapizat, în funcție de câți oameni mai sunt bolnavi”, a mai transmis prefectul.

(VIDEO) Meciul Sepsi – FCU Craiova 1948, încheiat după 26 de minute

0
Partida dintre OSK Sepsi Sfântu Gheorghe și FCU Craiova 1948 a fost întreruptă inițial și...

Euro a scăzut de la începutul anului cu aproape 1,3%

0
Săptămâna trecută, leul a avut o evoluție apreciativă față de principalele valute, la care au...

Fermă de ovine la Dănești

0
Un investitor din domeniul zootehniei și-a propus să înființeze o fermă de ovine la Dănești....

1 COMENTARIU

  1. ,D-le.Prefect centrul “meu” de la Bumbesti-Jiu nu poate fi închis.Centrul meu asa cum primarul-rudar Bobaru îl numea a fost amplasat de toată jena,în sala de sport a orașului blocând toată activitatea sportiva ce se desfășura în aceasta!?Speram ca acum Bobaru va înțelege și va închide centrul”meu”si va reda sala obiectivului pentru care alții au construit-o!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!